Projectstoffering voor de zakelijke markt

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectstoffering voor de zakelijke markt verzorgen wij bij Projectvloeren Nederland. Het is mogelijk dat u ons kent van onze vloeren, maar wist u dat wij ook complete projectstoffering verzorgen? Wij doen dit onder de naam Projecten Nederland. Projectstoffering verzorgen wij voor de gehele zakelijke markt in Nederland. Daarnaast bedienen we ook de grensstreken met België en Duitsland. Dus wilt u naast nieuwe vloeren ook nieuwe gordijnen of nieuwe zonwering? Of wilt u ook het nodige schilderwerk laten verzorgen? Projecten Nederland is uw partner. Plan uw afspraak hier in en wij komen vrijblijvend bij u langs om al uw wensen door te nemen. Meer weten over ons? Lees hier verder.

Projectstoffeerder Onderwijs, Zorg & Bedrijfsleven   

Als projectstoffeerder focussen wij ons op de projectstoffering van scholen, zorginstellingen en kantoorpanden. Daarbij is het niet zo dat u enkel bij ons terecht kunt wanneer uw hele pand aan een opknapbeurt toe is. Ook wanneer u één of enkele ruimtes wilt aanpakken kunt u bij ons terecht. Wilt u weten waar wij in het verleden projecten hebben afgerond? Bekijk dan onze referenties.

Vloeren, zonwering, schilderwerk & gordijnen

Alle producten waar we bij Projecten Nederland mee werken, worden ingekocht bij gerenommeerde fabrikanten. Zo kopen wij vloeren in bij fabrikanten als Tarkett-Desso,  Forbo & Interface.  Onze gordijnstoffen komen onder anderen van PLOEG, ADO maar ook Artimo en het prachtige van den Acker. En de zonwering is afkomstig van Velux. Doordat wij direct bij onze fabrikanten inkopen kunnen wij u een scherpe prijs garanderen. Daarbij bent u ook verzekerd van producten die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen! Bekijk hier onze zonwering, gordijnen en vloeren.

Vloeren online bestellen

Wat betreft onze vloeren is het mogelijk om deze online te bestellen. Binnen enkele dagen heeft u uw vloeren op locatie. Desgewenst leggen wij de vloeren ook voor u. U bestelt de vloeren op www.deprojectvloer.nl.

‘Tikkie anders’ service

Bij Projectvoeren Nederland willen wij u graag de best mogelijke service bieden. Dit doen wij op een net iets andere manier dan gebruikelijk. Wij willen onze klanten ‘verwennen’. Onze zogenaamde ‘tikkie anders service’ helpt hierbij. Wij gaan bij u aan de gang wanneer dat voor u het beste uitkomt. Wij werken 24 uur per dag en 7 dagen in de week (dus ook in de weekenden). U kunt op die manier ongestoord doorwerken. Daarnaast ruimen wij uw ruimtes uit en weer volledig in en verzorgen wij ook het nodige onderhoud. U heeft absoluut geen omkijken meer naar het leggen van uw nieuwe vloeren of aanbrengen van zonwering of gordijnen. Wat wij nog meer voor u doen? U leest het hier.

Contact

Voor meer informatie over onze vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u via 026-312701 of u mailt naar info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?