Projectstoffering Zaandam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Wanneer u in Zaandam en nabije omgeving op zoek bent naar een bedrijf dat uw projectstoffering kan verzorgen, dan is Projectvloeren Nederland uw ideale partner. Een top 10 vloerenbedrijf in Nederland en daarnaast ook een ervaren projectstoffeerder. De projectstoffering verzorgen wij onder de naam Projecten Nederland. Projectstoffering verzorgen wij voor de gehele zakelijke markt in Nederland. Niet geheel toevallig zijn wij in het verleden ook met enige regelmaat in Zaandam te vinden geweest. Wij hebben een echte Zaandammer in ons midden hebben die alle projecten in de regio in goede banen leidt? Maak eens kennis met Roy Sipin, kind aan huis in Zaandam en omstreken. Vraag hem gerust eens wat wij nog meer in Zaandam en omstreken hebben gedaan. Bijvoorbeeld het Hampton By Hilton Hotel.. Hij vertelt u er met plezier meer over.

Wat verstaan wij onder complete projectstoffering? Onder projectstoffering verstaan wij meer dan alleen het leggen van een nieuwe vloer. Zo verzorgen wij ook uw schilderwerk, hangen wij uw nieuwe gordijnen op en brengen zonwering aan, zodat uw pand in de zomer voorzien is van de benodigde schaduw. Alle producten die wij gebruiken bij deze werkzaamheden zijn afkomstig van fabrikanten waar wij al jaren mee samenwerken. Wij zijn niet anders van hen gewend dan dat zij producten leveren van de beste kwaliteit. U heeft gegarandeerd jaren plezier van uw nieuwe producten!

Projectstoffering zakelijke markt Zaandam

Zoals gezegd leggen wij met onze projectstoffering de focus op de gehele zakelijke markt in Nederland. Zorginstellingen, bedrijven en scholen zijn klanten die ons met enige regelmaat bellen voor een mooie klus. Dit doen zij niet alleen wanneer zij hun hele pand van een nieuw jasje willen voorzien, maar ook wanneer er slechts één ruimte onder handen dienen te nemen. Bekijk hier onze eerder uitgevoerde projecten.

Onze producten

Al jaren werken wij samen met leveranciers die ons van de nieuwste en beste producten voorzien. Zo kopen wij onze vloeren in bij Tarkett-Desso, Interface & Forbo. Wanneer u nieuwe gordijnen in uw pand wilt, dan zijn deze in de meeste gevallen afkomstig van bijvoorbeeld van den Acker. Zonwering kopen wij in bij Velux en het schilderwerk dat doen wij mooi zelf. Bekijk onze gordijnen, vloeren en zonwering.

Een tikkie anders in Zaandam

Wij onderscheiden ons graag, zo ook van onze concurrenten. Dit doen wij door bepaalde zaken net even op een andere manier aan te pakken dan u waarschijnlijk gewent bent. Wist u bijvoorbeeld dat u ons elke dag van de week kunt inzetten en dat wij ook ’s nachts voor u doorwerken? En dat wij alle ruimtes uit- en weer inruimen? Alles met de intentie om u zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van onze werkzaamheden. U Leest hier meer over onze tikkie anders service.

Contact

Heeft u nog vragen? Bel Roy Sipin (de man uit Zaandam) gerust eens. Hij is bereikbaar op nummer 06-51636937. Voor al uw overige vragen kunt u bellen naar 026-3121701 of mailen naar info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?