Projectstoffering Alkmaar

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectstoffering in Alkmaar laat u verzorgen door Projectvloeren Nederland. Al ruim 25 jaar een top 10 vloerenbedrijf in Nederland, maar daarnaast ook gerenommeerd projectstoffeerder. Wij zijn gevestigd in Duiven maar verzorgen projectstoffering door heel Nederland, dus ook in Alkmaar. Wij verzorgen projectstoffering onder de Naam Projecten Nederland en bedienen de gehele zakelijke markt in Nederland. Dus bent u voor uw pand op zoek naar nieuwe vloeren, gordijnen of nieuwe zonwering? U bent bij Projecten Nederland aan het juiste adres. Wilt u meer weten over ons? Lees dan hier verder. Liever direct (vrijblijvend) een adviseur op locatie? Klik dan hier om uw afspraak in te plannen.

Projectstoffering zorg, bedrijfsleven & onderwijs

Binnen de zakelijke markt in Nederland leggen wij de focus op de zorg, het bedrijfsleven en het onderwijs. Wij verzorgen projectstoffering voor complete panden, maar beperken ons ook met alle plezier tot de ruimtes die u opnieuw gestoffeerd wilt hebben. Waar wij eerder de projectstoffering hebben verzorgd? Bekijk onze referenties.

Onze producten

Voor de projectstoffering in de regio Alkmaar maken wij gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij kopen onze producten in bij gerenommeerde fabrikanten. Zo zijn onze vloeren afkomstig van fabrikanten als Forbo, Interface of Tarkett-Desso. De gordijnen wie wij aanbrengen zijn in de meeste gevallen afkomstig van Artimo, ADO & PLOEG. De zonwering is afkomstig van het welbekende Velux. Ondanks het feit dat wij onze producten inkopen bij gerenommeerde fabrikanten kunnen wij u een scherpe prijs garanderen! Bekijk hier onze vloeren, gordijnen & zonwering.

Uw vloeren online bestellen?

Uw vloeren liever direct online bestellen? Bezoek www.deprojectvloer.nl en ontvang uw vloeren binnen enkele dagen in huis. Dit is de officiële webshop van Projectvloeren Nederland waar u eenvoudig al onze vloeren kunt bekijken en bestellen.

Tikkie anders service

Wij verwennen onze klanten graag. Dit doen wij door onze klanten te verwennen met wat kleine, maar toch welkome extratjes. Zo werken wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wij verzorgen uw projectstoffering dus wanneer het u het beste uit komt. Daarnaast zorgen wij er voor dat al uw ruimtes uitgeruimd worden en zetten wij na afloop van de klus alles weer netjes op zijn plek terug. U kunt op die manier ongestoord doorwerken en zult niet tot nauwelijks hinder ondervinden van onze werkzaamheden. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Lees hier verder.

Contact

Wilt u meer weten over de projectstoffering die wij verzorgen in Alkmaar en omstreken? Neem gerust eens contact met ons op via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?