Projectvloeren Nederland opleveren project

Projectstoffering

Projectstoffering

Meer dan alleen vloeren

Naast vloeren biedt Projectvloeren Nederland ook complete projectstoffering aan. Maar wat houdt dat precies in, complete projectstoffering? Onder projectstoffering verstaan wij meer dan alleen het leggen van een nieuwe vloer. Zo verzorgen wij ook je schilderwerk, hangen wij je nieuwe gordijnen op en brengen we zonwering aan, zodat je pand in de zomer voorzien is van de benodigde schaduw. We doen dit voor de volledige zakelijke markt in Nederland. Dus of het nu gaat om een kantoorruimte, een volledig kantoorgebouw, een school, een aula of een operatiekamer; Projectvloeren Nederland verzorgt met alle plezier je projectstoffering!

Projectvloeren Nederland branche bouw vloeren interieur
Projectvloeren Nederland opleveren project
Projectstoffering eetkamer nieuwbouwwoning
nederland

Landelijke dekking

We komen graag bij je langs. Waar in Nederland je bedrijf ook zit.

30 jaar vakmanschap schroevendraaier en steeksleutel

30 jaar vakmanschap

Met ruim 30 jaar in het vak hebben wij ruime ervaring met verschillende bedrijfsvloeren.

24/7 bereikbaar

24/7 inzetbaar

Wij werken ook in de avond en in het weekend. Net wanneer het voor jou uitkomt.

In- en uitruimservice

In- en uitruimservice

Wij ruimen alles uit en, na oplevering, ook alles weer in.

ISO gecertificeerd

Gratis inmeten

Inmeten op locatie: Wij komen graag bij jou op locatie om alles correct in te meten.

Ruim 30 jaar ervaring in projectstoffering

Projecten Nederland werkt met eigen projectstoffering specialisten. Onze projectleiders zorgen voor een goede voorbereiding, een soepel traject en een mooi eindresultaat. Een resultaat waar wij trots op zijn. Dit doen wij al meer dan 25 jaar. De vloeren, zonwering, gordijnen en het schilderwerk worden verzorgd door ervaren professionals die projectstoffering tot in de puntjes beheersen. Door jarenlange ervaring weten we maar al te goed welke organisatorische en technische uitdagingen van invloed kunnen zijn op je beslissing. We weten dat de kosten altijd een belangrijke factor zijn en dat is de reden waarom wij producten bieden voor ieder budget. We helpen je hier dan ook graag mee verder! 

Gietvloer betonlook Projectvloeren Nederland
Duurzame groene vloer kantoorruimte
Duurzame vloeren van Projectvloeren Nederland

Onze projectstoffering branches

Als projectstoffeerder focussen wij ons op de projectstoffering van scholen, zorginstellingen en kantoorpanden. Maar ook als je bedrijf niet in deze branches opereert, staan we bij Projectvloeren Nederland graag voor je klaar. Daarbij is het ook niet zo dat je enkel bij ons terecht kunt wanneer je hele pand aan een opknapbeurt toe is. Ook wanneer je één of enkele ruimtes wilt aanpakken kun je bij ons terecht. Op die manier zijn we al bij veel verschillende klanten over de vloer geweest. Zo hebben we onder andere nieuwe vloeren gelegd in het pand van Coca-cola en onderhouden wij een nauwe samenwerking met SSH&, de bekende studentenhuisvesting organisatie. Ben je benieuwd welke gave projecten we nog meer hebben afgerond? Bekijk het dan hier. 

horecavloer

Horeca

Een topkwaliteit vloer voor jouw horecazaak

Een horecavloer die perfect aansluit bij jouw horecazaak. Van een klein café tot compleet hotel, bij Projectvloeren Nederland regelen we alles van A tot Z.

Ontdek horeca vloeren
Projectvloeren Nederland branche zorg vloeren

Zorg

Hygiëne en kwaliteit

Een vloer voor een zorginstelling moet aan veel eisen voldoen. Hygiënisch, onderhoudsarm en duurzaam. Dat snappen we bij Projectvloeren Nederland en daar adviseren we je graag bij.

Ontdek zorg vloeren
Kantoor houten vloeren Projectvloeren Nederland

Kantoor

Ga voor iets unieks!

Een kantoorvloer moet onderhoudsarm zijn én het design moet natuurlijk aansluiten bij jouw bedrijf of organisatie. Wij denken graag met je mee over de juiste vloer.

Ontdek kantoor vloeren
Projectvloeren Nederland onderwijs vloeren studieruimte

Onderwijs

Ruim 25 jaar ervaring

Van basisscholen tot universiteiten en alles er tussenin. Bij Projectvloeren Nederland hebben we ruime ervaring met alle typen vloeren in het onderwijs.

Ontdek onderwijs vloeren
Projectvloeren Nederland branche bouw vloeren interieur

Bouw

Voor complete bouwprojecten

Een compleet (nieuw)bouwproject voorzien van vloeren en projectstoffering? We werken snel en efficiënt en nemen je graag alles uit handen.

Ontdek bouw vloeren