Projectstoffeerder voor de zakelijke markt: Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Wanneer u op zoek bent naar een projectstoffeerder, dan is Projectvloeren Nederland in veel gevallen de partner die u zoekt. Uitsluitend voor de zakelijke markt binnen Nederland (en de grensstreken met België en Duitsland) verzorgen wij volledige projectstofferingen. Als projectstoffeerder verzorgen uw nieuwe vloeren, gordijnen, zonwering en het bijkomende schilderwerk. Dit doen wij al meer dan 25 jaar. Hierbij ligt onze focus op het leggen van vloeren. Onze vloeren leggen wij vooral binnen het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven (kantoren). Wanneer wij bij uw de projectstoffering mogen verzorgen, kopen wij onze producten in bij gerenommeerde fabrikanten. Wij werken nauw samen met deze fabrikanten, waardoor wij tegen een scherpe prijs kunnen in- en verkopen. De vloeren, zonwering, gordijnen en het schilderwerk wordt verzorgd door ervaren professionals die projectstoffering tot in de puntjes beheersen.

Projectstoffering: de producten

Als projectstoffeerder hebben wij een ruime keuze aan producten als het gaat om projectstoffering. Wat betreft de vloeren kunt u bijvoorbeeld kiezen uit duurzame en slijtvaste vloeren als linoleum (marmoleum) of rubber vloeren. Echter hebben wij tegenwoordig ook (luchtzuiverend) tapijt in ons assortiment. Het tapijt is daarbij ook nog eens met het door u gewenste patroon te bedrukken. Als u naast uw vloeren ook op zoek bent naar nieuwe gordijnen of zonwering, moet u vooral eens vragen naar onze verschillende soorten vitrage, vouwgordijnen, wave-gordijnen of paneel gordijnen. Voor de zonwering hebben wij een uitgebreide collectie aan jaloezieën en rolgordijnen. Klik op de linkjes om de specifieke producten te bekijken.

Onze grote klanten als projectstoffeerder

Als projectstoffeerder hebben wij (in het verleden) mooie projecten mogen uitvoeren bij enkele grote klanten. Zo hebben wij onder andere nieuwe vloeren gelegd in het pand van Coca-cola en onderhouden wij een nauwe samenwerking met SSH&, de bekende studentenhuisvesting organisatie. Wilt u bekijken voor wie wij nog meer hebben gewerkt? Klik dan hier.

Speciaal voor XXL-klanten en multinationals

Multinationals en XXL klanten hebben vaak de mogelijkheid om hun producten (vloeren) direct bij de fabrikant in te kopen. Speciaal voor deze bedrijven bieden wij de ‘alleen leggen service’. Bent u een bedrijf in deze categorie en wilt u uw vloeren laten leggen? Neem dan contact met ons op.

Kosten projectstoffering

Wat kost de projectstoffering bij Projectvloeren Nederland? Voor het verzorgen van uw complete projectstoffering verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en een kostenindicatie samenstellen. Wanneer u alleen op zoek bent naar nieuwe vloeren kunt u onze vloerencalculator invullen. U ontvangt direct een indicatie van wat uw nieuwe vloeren gaan kosten. Wilt u liever een uitgebreide offerte ontvangen of direct een (vrijblijvende) afspraak met ons inplannen. Dit kan natuurlijk ook!

Contact

Voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht. U kunt ons bereiken via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?