Projectinrichting voor de zorg

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Voor projectinrichting binnen de zorg bent u bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Wij zijn een projectstoffeerder voor de gehele zakelijke markt in Nederland. Wij focussen ons hierbij op het projectvloeren. Echter verzorgen wij ook met alle plezier uw gordijnen, zonwering of verzorgen wij het nodige schilderwerk. Uiteraard tegen dezelfde kwaliteit. Wij zetten ervaren en gespecialiseerde vakmensen in. Onze vakmensen maken daarbij uitsluitend gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit. Deze producten worden ingekocht bij fabrikanten als Desso, Forbo & Tarkett (mogelijk nog fabrikanten van gordijnen/zonwering). Wilt u meer weten over de projectinrichting binnen de zorg? Lees dan hier verder. Wilt u meer weten over de kosten die het leggen van een nieuwe vloer, ophangen van nieuwe gordijnen of aanbrengen van nieuwe zonwering kost? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Vloeren voor projectinrichting in de zorg

Binnen het assortiment van Projectvloeren Nederland vindt u veel verschillende vloeren die geschikt zijn voor binnen zorginstellingen. U kunt hierbij denken aan verschillende soorten rubbervloeren, linoleum vloeren, marmoleum vloeren of projecttapijt/tapijttegels. Wilt u onze vloeren bekijken? Klik dan hier.

Gordijnen & Zonwering

Naast vloeren beschikken wij ook over de nodige gordijnen en zonwering. Zo kunnen wij uw zorginstelling voorzien van vitrage, vouwgordijnen of paneel gordijnen (mogelijk nog andere opties toevoegen?). Lees hier meer over de gordijnen die geschikt zijn voor uw zorginstelling. Wat betreft zonwering kunnen wij uw pand voorzien van jaloeziën of rolgordijnen. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

Vloeren voor de zorg online bestellen

Wilt u uw vloeren voor de zorg liever online bestellen? Speciaal voor onze vloeren hebben wij sinds enige tijd een webshop; www.deprojectvloer.nl. Hier kunt u eenvoudig uw nieuwe vloer bestellen. U heeft daarbij ook de mogelijkheid om aan te vinken dat wij de vloer bij u komen leggen.

Contact

Wilt u meer weten over onze projectinrichting voor zorg of specifiek over vloeren, gordijnen of zonwering voor de zorg? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of stuur een mailtje naar info@projectennederland.nl. Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Klik dan hier.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?