Projectinrichting Leiden  

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectinrichting voor uw school, zorginstelling of bedrijf in Leiding? Projectvloeren Nederland biedt u de oplossing. Wij verzorgen voor de gehele zakelijke markt in Nederland complete projectstoffering. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Duiven, vormt Leiden hierop geen uitzondering. Maar wat verstaan wij precies onder projectinrichting? Wanneer wij het hebben over projectinrichting dan hebben wij het over het leggen van nieuwe vloeren, aanbrengen van gordijnen en zonwering, en de uitvoer van het benodigde schilderwerk uw pand. Het leggen van nieuwe vloeren, aanbrengen  van gordijnen of zonwering en het schilderwerk wordt verzorgd door specialisten op het gebied van projectinrichting. Zij maken daarbij gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen u deze kwaliteitsproducten leveren tegen scherpe prijzen, dankzij onze nauwe samenwerkingen met verschillende leveranciers.

Projectinrichting voor onderwijs, zorg & bedrijven in Leiden

Binnen de projectinrichting in Leiden focussen wij ons op het onderwijs, de zorg & het bedrijfsleven. Echter kunt u altijd eens informeren naar de mogelijkheden. Daarnaast is het zo dat wij ook met alle plezier één van onze diensten aanbieden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen een nieuwe vloer te leggen of slechts het schilderwerk te laten verzorgen. In het verleden hebben wij al meerdere malen mooie projecten mogen afronden. Bekijk onze afgerondde projecten.

Onze producten

Zoals gezegd kopen wij onze kwaliteitsproducten in bij gerenommeerde fabrikanten. Topkwaliteit vloeren, gordijnen en zonwering zijn daardoor gegarandeerd. De vloeren die wij leggen zijn onder andere afkomstig van Tarkett-Desso, Forbo & Interface. Onze zonwering kopen wij in bij het bekende Velux en de gordijnen zijn voornamelijk afkomstig van PLOEG, Artimo, ADO en het altijd stijlvolle van den Acker. Bekijk de betreffende pagina’s voor een overzicht van onze producten.

Vloeren online bestellen

Wanneer u uw vloeren liever online wilt bestellen dan is dit mogelijk via www.deprojectvloer.nl. Dit is de officiële webshop van Projectvloeren Nederland. Wanneer u uw vloeren bestelt heeft u deze binnen enkele dagen op locatie. Wij leggen deze vloeren nog steeds graag voor u!

Projectinrichting Leiden: ‘Een tikkie anders’

Wanneer wij projectinrichting in Leiden verzorgen dan zorgen wij er voor dat u hier niet tot nauwelijks last van heeft. Wij gaan voor u aan de slag wanneer het voor u het beste uitkomt. Zo werken wij voor scholen bijvoorbeeld in de zomervakanties en werken wij voor bedrijven ook ’s nachts. Wij werken 7 dagen in de week 24 uur per dag. Uw ruimtes worden daarnaast volledig uit en weer ingeruimd. Bekijk hier hoe wij u nog meer verwennen met onze tikkie anders service.

Contact

Voor meer informatie over projectinrichting in Amsterdam? Bel dan naar 026-312170 of mailen naar info@projectennederland.nl


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?