Projectinrichting kantoor bij Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

De projectinrichting voor uw kantoor laat u verzorgen door Projectvloeren Nederland. Projectvloeren Nederland is dé vloerenlegger voor de gehele zakelijke markt binnen Nederland. Echter verzorgen wij naast uw vloeren ook de zonwering, gordijnen of het nodige schilderwerk. Hierbij richten wij ons voornamelijk op het onderwijs, de zorg en bedrijfsleven (kantoorpanden). Voor de projectinrichting bij kantoren maken wij gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit. Wij kopen onze producten in bij bekende fabrikanten als Desso, Forbo & Tarkett (mogelijk nog fabrikanten/zonwering). Doordat wij onze producten hier inkopen kunnen wij onze klanten scherpe prijzen bieden. Voor de daadwerkelijke projectinrichting zetten wij ervaren en gespecialiseerde vakmannen in. Wilt u meer lezen over de projectinrichting voor uw kantoor? Klik dan hier.

Onze producten voor projectinrichting

Het assortiment van Projectvloeren Nederland bevat producten in allerlei soorten en maten. Binnen het assortiment vindt u op het gebied van vloeren bijvoorbeeld projecttapijt, laminaat vloeren, PVC vloeren, linoleum vloeren en rubber vloeren. Wat betreft gordijnen kunnen wij u voorzien van verschillende soorten vitrage, paneel gordijnen, wave-gordijnen of vouwgordijnen. In de categorie zonwering vind u verschillende soorten jaloezieën en rolgordijnen. Wilt u ons volledige assortiment bekijken? Ga dan hier naar ons volledige aanbod.

Projectinrichting bij kantoren: onze referenties

In het verleden hebben wij verschillende mooie projectinrichtingen mogen verzorgen bij gerenommeerde bedrijven en kantoorpanden. Zo hebben wij eerder een prachtige vloer gelegd in het kantoor van Coca-Cola en zijn wij ook actief geweest bij Asics. Door op te volgende link te klikken kunt u al onze referenties bekijken en leest u wat onze klanten over ons gezegd hebben!

Uw vloeren online bestellen

Sinds kort heeft u de mogelijkheid om alleen uw vloeren online te bestellen. Dit doet u via www.deprojectvloer.nl. U ontvangt de vloeren bij u op locatie. Uiteraard kunt u bij de bestelling ook aangeven dat wij de vloer bij u komen leggen.

Meer over onze projectinrichting voor uw kantoor?

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen betekenen wat betreft de projectinrichting voor uw kantoor? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?