Projectinrichting Amsterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Stel u zoekt iemand uit de buurt, Uw buurt. Dan hoeft u niet verder te zoeken. Uw projectinrichting in Amsterdam laat u verzorgen door Projectvloeren Nederland. Wanneer u een pand gaat huren in de regio Amsterdam en uw projectinrichting wilt laten verzorgen zijn wij de ideale partner. Onder de naam Projecten Nederland verzorgen wij projectinrichtingen voor de gehele zakelijke markt in Nederland. En dus ook in Amsterdam.Met een  steunpunt in Amsterdam zijn we zo bij u in de buurt. Onze Project specialist; Roy Sipin is een ras-Amsterdammer en kent de weg.

Onder projectinrichting verstaan wij het leggen van vloeren, ophangen van gordijnen, aanbrengen van zonwering en het opknappen van het nodige schilderwerk. Wij werken hierbij met kwaliteitsproducten die wij rechtstreeks inkopen bij fabrikanten waar wij nauw mee samenwerken.  Het aanbrengen van de producten wordt verzorgd door ervaren vakmannen. U bent op deze manier verzekerd van een prachtige nieuwe inrichting van uw pand! Wilt u meer weten over ons? Lees hier verder. Vraag Roy ook eens om wat referentie projecten in Amsterdam. Zo kunt u eigen ogen zien hoe ons vakwerk eruit ziet! Laatst nog bij Hampton By Hilton Hotel, of op de Zuidas …nou ja, zie zelf maar

Projectinrichting Onderwijs, Zorg & Bedrijfsleven

Binnen de projectinrichting in Amsterdam focussen wij ons op het onderwijs, de zorg & het bedrijfsleven. U bent uiteraard niet verplicht om uw volledige pand door ons te laten verzorgen. U kunt er ook voor kiezen om bepaalde ruimtes te verzorgen. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om alleen vloeren, zonwering, gordijnen of schilderwerk te laten verzorgen. Klik hiervoor op de linkjes. Wilt u weten waar wij in het verleden nog meer de projectinrichting hebben verzorgt? Klik dan hier.

Onze vloeren, gordijnen, schilderwerk & gordijnen

Wij kopen onze producten in bij bekende fabrikanten. Hierdoor bent u verzekerd van vloeren, gordijnen en zonwering van topkwaliteit. Onze vloeren kopen wij bijvoorbeeld in bij Tarkett-Desso, Forbo & Interface. Onze gordijnen zijn afkomstig van PLOEG en ADO, maar ook van Artimo en het stijlvolle van den Acker. Zonwering kopen wij voornamelijk in bij Velux. Doordat wij nauw samenwerken met deze fabrikanten kunnen wij u scherpe prijzen bieden. De prijs kwaliteitsverhouding is daardoor gerust aantrekkelijk te noemen!

Uw vloeren online bestellen?

Speciaal voor onze vloeren hebben wij een webshop ingericht. Via www.deprojectvloer.nl heeft u de mogelijkheid om uw vloeren online te bestellen. Binnen enkele dagen ontvangt u de vloeren op locatie. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor het leggen van uw nieuwe vloeren.

Projectinrichting in Amsterdam: een ‘tikkie anders’

Bij Projectvloeren Nederland pakken wij uw projectinrichting in Amsterdam net even op een andere manier aan. ‘Een tikkie anders’ noemen wij dat. Zo gaan wij voor u aan de slag wanneer dat voor u het beste uit komt. Wij werken 24 uur per dag en 7 dagen in de week (en dus ook in de weekenden). U heeft geen enkele last van onze werkzaamheden. Daarbij ruimen wij uw ruimtes uit en weer volledig in. Wanneer u een onderhoudspartner zoekt dan staan wij u ook graag bij. Kortom, uw projectinrichting wordt voor u een zorgeloze klus. Wilt u weten op welke manier wij dit nog meer doen? U leest het hier.

Contact

Voor meer informatie over uw projectinrichting in Amsterdam kunt u altijd even bellen naar 026-3121701 of mailen naar info@projectennederland.nl. Onze project consultant uit Amsterdam is Roy Sipin. Hij is bereikbaar op onze vestiging Amsterdam op nummer 06-51636937. 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?