Projectvloeren Nederland: Uw projectinrichter

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren, gordijnen, zonwering en schilderwerk verzorgen: Dat zijn de werkzaamheden die Projectvloeren Nederland als projectinrichter voor u kan uitvoeren. Als projectinrichter zijn wij werkzaam binnen de zakelijke markt in heel Nederland & de grensstreken met België & Duitsland. Binnen de verschillende werkzaamheden die wij uitvoeren focussen wij ons met name op het leggen van vloeren. Onze vloeren leggen wij met name binnen de zorg, het onderwijs en op kantoren, maar hier verzorgen wij dus ook met alle plezier de gordijnen, zonwering of het schilderwerk.  Hierbij maken wij gebruik van kwaliteitsproducten. Zo komen onze vloeren van fabrikanten als Forbo, Nora & Tarkett. Onze gordijnen zijn afkomstig van fabrikanten als CENCI of Artimo en de zonwering van Veroflex of Luxaflex. Wilt u meer weten over ons? Lees dan hier verder. Wilt u graag advies over één van onze producten? Plan dan uw afspraak in en er komt morgen nog iemand bij u langs op kantoor!

Projectinrichter: Ons assortiment

Wanneer u van één (of meerdere) van onze diensten als projectstoffeerder gebruikt wilt maken, heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan producten. Wilt u een nieuwe vloer leggen? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit PVC vloeren (verkrijgbaar met verschillende dessins) of duurzame en slijtvaste linoleum- en rubber vloeren.  Wilt u liever tapijt of tapijttegels? Dit is ook mogelijk. Daarbij kunt u uw tapijt zelf ontwerpen, waardoor uw patroon terugkeert in het tapijt.

Als u naast uw vloeren ook uw gordijnen wilt vervangen/vernieuwen, kijk dan vooral eens naar onze collectie vitrages, vouwgordijnen, paneel gordijnen of wave-gordijnen. Schijnt de zon in de zomermaanden bij uw pand naar binnen? Onze jaloezieën en rolgordijnen houden de zon buiten en vormen een toevoeging aan het interieur van uw pand. 

Referenties

In de afgelopen 30 jaar dat wij werkzaam zijn binnen de zakelijke markt in Nederland, hebben wij al enkele mooie projecten mogen afronden. Natuurlijk kunnen wij u hier het één en ander over vertellen, maar het is veel leuker om de ervaringen van bijvoorbeeld Coca-cola of SSH& met eigen ogen te lezen. U doet dit op onze referentiepagina.

Wat kost uw complete projectinrichting?

Wat uw projectinrichting u precies gaat kosten is vooraf lastig te zeggen. Wanneer wij bij u langs mogen komen kunnen wij het beste inschatten wat het beste bij uw organisatie past en wat door u gewenst is. Dit doen wij uiteraard geheel vrijblijvend. Plan hier uw vrijblijvende afspraak met ons in! Wanneer u en indicatie wilt van de kosten voor een nieuwe vloer dan kunt u eenvoudig en snel onze vloerencalculator invullen.

Contact

Voor meer informatie over één of meerdere van onze diensten staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?