Projectgordijnen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectgordijnen

Een aangenaam interieur bevordert het welbehagen van degene die erin verblijven. Bij de inrichting van een leefomgeving zijn vooral stoffen en gordijnen sterk sfeerbepalend. Ze zorgen voor meer warmte, kleur en sfeer. Jaarlijks ontvangen wij van onze vaste leveranciers weer nieuwe collecties en zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van projectgordijnen.

Onze collectie projectgordijnen bestaat uit hoogwaardige, permanent vlamvertragende gordijnstoffen voor projecten. Wij leveren gordijnen in o.a. ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoren, scholen, kinderdagverblijven, horeca en hotels. Er is eindeloos veel keuze tussen type gordijnen, merken en kleuren. Van vitrage met loodveter tot modern metallic gaas, van in-between tot verduisterend, theater- en separatiegordijnen. Onze adviseurs helpen je graag. Wij kunnen rechtstreeks inkopen bij alle gerenommeerde fabrikanten van gordijnen. Door de grootschalige organisatie en rechtstreeks relatie met deze fabrikanten kunnen wij u een zeer concurrerende prijs aanbieden voor projectkwaliteit, die aansluit bij de wensen van uw bedrijf of instelling.

Wij hebben nagenoeg alle soorten gordijnen: verduistering, in-between, vitrage, voile stoffen, paneelgordijnen, wave-gordijnen, vouwgordijnen, separatiegordijnen en uiteraard ook de bijbehorende rail- en ophangsystemen. Zo weten we altijd zeker dat we het gordijn kunnen bieden wat je voor ogen hebt.

Lees meer

Projectgordijnen Nederland – Hét gordijnenbedrijf voor de zakelijke markt:

Overgordijnen, vitrage, toneelgordijnen, vouwgordijnen, separatiegordijnen en gordijnrails! Wij verkopen en installeren nagenoeg alle soorten gordijnen.

Overgordijnen

Vitrage

Toneelgordijnen

Vouwgordijnen

Separatiegordijnen

Gordijnrails

Wij hebben een groot assortiment van vlam vertragende stoffen. Deze zogenaamde FR-One stoffen worden gebruikt voor projecten zoals hotels, ziekenhuizen, kantoren, restaurants, bioscopen, theaters, scholen en andere publieke ruimtes en gebouwen. Wij hebben gordijnen voor het onderwijs, gordijnen voor de zorg en voor het bedrijfsleven. De stoffen zijn modieus en trendy, van basisconstructies tot de meest geraffineerde stijlen. Onze merken zijn o.a. De Ploeg, ADO, van den Acker, Kendix, Artelux, Artimo, Censi, The Collections, Eiffinger, Part4 en Vriesco.

Onze ambachtsmensen leveren vakwerk

Het ophangen en installeren van een gordijn is een vak. En onze ambachtsmensen zijn hierin gespecialiseerd. We werken voor bedrijven, op scholen en bij zorginstellingen en door heel Nederland en een deel van België en Duitsland. Projectgordijnen Nederland staat voor ambachtelijke, kwalitatief en esthetisch hoogwaardige gordijnstoffen welke in eigen beheer worden geconfectioneerd. Zo zijn de lijnen kort, is vakmanschap gewaarborgd en krijg je kwaliteit voor uw ramen. Speciaal voor ziekenhuizen of zorginstellingen is er onze productgroep separatiegordijnen.

Wij werken met vakmensen die vast in dienst zijn of al jarenlang aan Projectgordijnen Nederland zijn verbonden. Ambachtsmensen die al jaren gordijnen installeren. Daarnaast hoef je nooit lang te wachten op uitvoering.

Werkwijze

Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland en België. Van Amsterdam tot Maastricht en van Den Haag tot Antwerpen. Onze werktijden passen we aan bij wat jou het beste uitkomt. Zo zijn we 7 dagen in de week inzetbaar en kunnen wij ons werk doen op een moment dat we jou niet storen op uw werkplek. Met onze eigen teams garanderen wij de kwaliteit voor tientallen jaren. Onze projectleiders nemen alle zorgen uit handen en regelen dat het zo wordt als afgesproken. Onze verwenservice is al jaren een veelgevraagde dienst. Na de oplevering houden wij de vinger aan de pols en regelen dat je een passend onderhoud advies krijgt. Wil je een snelofferte op officieel Projectvloeren Nederland papier? Vraag dan een snelofferte aan. Of wanneer je een stofstaal van één van onze producten wilt ontvangen.

Contact

Je kunt ons altijd even bellen voor informatie over producten en prijzen of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01.

We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd. Naast gordijnen verzorgen wij met Projecten Nederland complete projectstoffering. Dus ook de levering en installatie van de vloeren de zonwering en ook het bijkomende schilderwerk willen we graag voor jou verzorgen.

Onze werkwijze

Keurmerken  

Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...

Businessman afbeelding krant nieuws

‘WAT HEBBIE NOU GELEERD…VAN DIE CORONA CRISIS?’

Pfff… Een interessante vraag die best lastig te beantwoorden is. Het is meer: wat heb je nou ervaren van die Crisis? Het eerste antwoord dat in mij opkomt is: veerkracht! Onze maatschappij, de wereld, de mens, het gezin, onze gezondheid, ons zakendoen. Veel veerkracht. “Veerkracht is het vermogen om te...

Voorbeeld duurzame projectvloer, projectgordijnen en projectzonwering

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...