Tafeltennisvereniging Alexandria ’66 is een bruisende en toegewijde sportgemeenschap die sinds jaar en dag het plezier en de passie voor tafeltennis viert. Gelegen in Rotterdam, heeft deze vereniging een rijke geschiedenis in het bevorderen van deze razendsnelle sport in de gemeenschap.

Bij Projectvloeren Nederland zijn we verheugd om ons recente project te delen: de succesvolle installatie van een Surestep PVC vloer met een prachtige betonlook. Deze opwindende samenwerking heeft niet alleen de sportruimte getransformeerd, maar heeft ook een blijvende impact op de tafeltennisbeleving van de vereniging en haar leden.

Oplevering: XXXX

“Projectvloeren Nederland heeft onze sportruimte naar een ongekend niveau getild”

 John Kiele

Bij tafeltennisvereniging Alexandria ’66 hebben we onlangs een opwindend project voltooid. We hebben een Surestep PVC vloer met een prachtige betonlook geïnstalleerd, en de ervaring was absoluut geweldig!

Het proces begon met een grondige inspectie van de ruimte, waarbij we de exacte behoeften van de vereniging in kaart brachten. Vervolgens selecteerden we de Surestep PVC vloer vanwege zijn duurzaamheid, onderhoudsgemak en esthetische waarde. De betonlook past perfect bij de moderne uitstraling van de locatie en biedt tevens uitstekende grip, wat essentieel is voor tafeltennisspelers.

Tijdens de installatie hebben we nauw samengewerkt met de vereniging om ervoor te zorgen dat alles volgens hun wensen werd uitgevoerd. De vloer werd zorgvuldig geplaatst, met oog voor elk detail en een vlekkeloze afwerking.

Het resultaat? Een verbluffende, duurzame vloer die niet alleen functioneel is, maar ook de uitstraling van de tafeltennisvereniging aanzienlijk heeft verbeterd. We zijn er trots op betrokken te zijn geweest bij dit project en kijken uit naar vele jaren van geweldige tafeltenniswedstrijden op onze Surestep PVC vloer bij Alexandria ’66.

Offerte opvragen?

Eigen stoffeerders

Snelle levering

Meer dan 30 jaar ervaring

Gerelateerde projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...

F&L Media

“Een verbluffende vloerrenovatie in iedere ruimte” F&L Media is een dynamisch bedrijf dat gedreven wordt door passie voor hoogwaardige content...

Jah Jireh Woonzorg

“Een ervaren bedrijf dat bewust is van haar werkomgeving” In een zorginstelling als Jah Jireh Woonzorg is het van groot belang dat het welzijn van...