Stokholm Gym is veel meer dan alleen een sportschool; het is een levensstijl. Gelegen in het hart van de stad, biedt Stokholm Gym een toegewijde ruimte voor mensen die streven naar een gezond, actief en gebalanceerd leven. Met ultramoderne fitnessapparatuur, deskundige begeleiding en een inspirerende sfeer, is deze sportschool de plek waar dromen worden waargemaakt en doelen worden bereikt.

Bij Stokholm Gym hebben we onlangs de kans gekregen om onze expertise in vloerlegging te demonstreren. Het was een opwindend project dat perfect aansluit bij de energieke en inspirerende sfeer van deze sportschool.

Oplevering: XXXX

“De betonlook vloer combineert stijl en veiligheid op een perfecte manier”

– Zoltan Vilagi

Bij Stokholm Gym hebben we onlangs een indrukwekkend project afgerond met onze antislip, geluidsdempende vloer in een moderne betonlook kleur. Het was een boeiende ervaring om samen te werken met het team van Stokholm Gym om hun visie tot leven te brengen.

Het proces begon met zorgvuldige planning en overleg om ervoor te zorgen dat de vloer perfect aan de behoeften van de sportschool voldeed. Onze vloerspecialisten kozen een betonlook kleur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook functioneel en duurzaam. Deze vloer biedt niet alleen een eigentijdse uitstraling, maar ook uitstekende antislip-eigenschappen, wat van cruciaal belang is voor de veiligheid in een sportomgeving.

De geluidsdempende eigenschappen van de vloer dragen bij aan een comfortabele en aangename sportomgeving, waarbij storend geluid tot een minimum wordt beperkt.

Het resultaat is een vloer die zowel stijlvol als functioneel is, en die perfect past bij de moderne uitstraling van Stokholm Gym. We zijn trots op het eindresultaat en kijken ernaar uit om nog meer projecten te realiseren die aan de unieke behoeften van onze klanten voldoen. Samen met Stokholm Gym hebben we een ruimte gecreëerd waar sporters kunnen trainen in stijl en comfort, met de gemoedsrust dat ze zich op een veilige en geluidsdempende vloer bevinden.

Offerte opvragen?

Eigen stoffeerders

Snelle levering

Meer dan 30 jaar ervaring

Gerelateerde projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...

F&L Media

“Een verbluffende vloerrenovatie in iedere ruimte” F&L Media is een dynamisch bedrijf dat gedreven wordt door passie voor hoogwaardige content...

Jah Jireh Woonzorg

“Een ervaren bedrijf dat bewust is van haar werkomgeving” In een zorginstelling als Jah Jireh Woonzorg is het van groot belang dat het welzijn van...