Nieuwe Vleugels voor Flying Tiger: Een Verfrissende Vloerrenovatie!

Flying Tiger Copenhagen ontwerpt producten om mensen blij te maken en dichter bij elkaar te brengen, met maandelijkse releases van unieke items die betaalbaar zijn en rijkdom in gedeelde ervaringen bevorderen.

Als Projectvloeren Nederland zijn we trots op ons recente project bij Flying Tiger. We hebben een hoogwaardige PVC-vloer geïnstalleerd die niet alleen duurzaam is, maar ook de esthetiek van de winkel aanzienlijk heeft verbeterd.

Oplevering: 300m² PVC-vloer

 

Wij zijn ontzettend tevreden en kijken uit naar de volgende samenwerking

– Darryl Lash

In de bruisende wereld van winkelbeleving en interieurdesign is Flying Tiger een naam die bij velen bekend is. Dit Deense detailhandelsbedrijf staat bekend om zijn eclectische en verrassende assortiment van producten, variërend van huishoudelijke artikelen tot decoratieve snuisterijen. Flying Tiger creëert een unieke en inspirerende sfeer in hun winkels, waar klanten altijd kunnen rekenen op het onverwachte. Onlangs hadden we bij Projectvloeren Nederland het genoegen om samen te werken met Flying Tiger aan een opwindend project: het leggen van een nieuwe PVC-vloer die perfect past bij de innovatieve en eigenzinnige stijl van dit merk.

Het project begon met een nauwe samenwerking tussen Flying Tiger en ons team bij Projectvloeren Nederland. Flying Tiger had een duidelijke visie voor hun winkelruimte, waarbij ze de unieke sfeer en cultuur van het merk wilden behouden en versterken. Ze wilden een vloer die niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden was, maar ook aansloot bij hun creatieve esthetiek. Dit was een uitdaging die we met enthousiasme hebben omarmd.

Samen met het team van Flying Tiger hebben we de perfecte PVC-vloer geselecteerd die aan al hun eisen voldeed. De vloer moest niet alleen praktisch en gemakkelijk schoon te houden zijn, maar ook de unieke uitstraling van de winkelruimte versterken. Dankzij onze expertise en ervaring in het selecteren en installeren van vloerbedekkingen konden we een oplossing bieden die aan al deze criteria voldeed.

Tijdens de installatie werkten we nauw samen met het team van Flying Tiger om ervoor te zorgen dat het project soepel verliep en binnen de gestelde deadlines werd voltooid. Het resultaat was verbluffend. De nieuwe PVC-vloer voegt niet alleen duurzaamheid en functionaliteit toe aan de winkel, maar versterkt ook de unieke sfeer waar Flying Tiger om bekend staat. Klanten kunnen nu genieten van een nog aangenamere winkelervaring, terwijl het merk zijn eigenzinnige stijl behoudt.

Bij Projectvloeren Nederland zijn we trots op onze rol in dit opwindende project met Flying Tiger. Het is een voorbeeld van hoe samenwerking tussen merken en vakmensen kan leiden tot prachtige resultaten. We kijken ernaar uit om nog veel meer van dergelijke uitdagende en bevredigende samenwerkingen aan te gaan in de toekomst.

Offerte opvragen?

Gerelateerde projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...

F&L Media

“Een verbluffende vloerrenovatie in iedere ruimte” F&L Media is een dynamisch bedrijf dat gedreven wordt door passie voor hoogwaardige content...

Jah Jireh Woonzorg

“Een ervaren bedrijf dat bewust is van haar werkomgeving” In een zorginstelling als Jah Jireh Woonzorg is het van groot belang dat het welzijn van...