F&L Media is een dynamisch mediabedrijf dat zich toelegt op het leveren van hoogwaardige content en informatieve bronnen aan diverse doelgroepen. Met een sterke focus op multimediale platforms, heeft F&L Media zich gevestigd als een toonaangevende speler in de wereld van media en communicatie.

Bij F&L Media hebben we verschillende vloeren met veel zorg en toewijding geïnstalleerd. Deze installatie was een belangrijk onderdeel van het verbeteren van de werkomgeving voor de medewerkers en het verfraaien van de kantoorruimte.

Oplevering: 250m² PVC en tapijttegels

Ze hebben uitstekend geluisterd naar onze wensen en behoeften, en hebben die vertaald naar prachtige vloeroplossingen

Arjan Kropman

Het leggen van verschillende vloeren bij F&L Media was een boeiende en enerverende ervaring. Het project belichaamde perfect de synergie tussen vakmanschap en de behoeften van een modern mediabedrijf. Het proces van concept tot voltooiing was een toonbeeld van samenwerking en aandacht voor detail, en het resultaat waren vloeren die niet alleen functioneel zijn, maar ook de esthetische waarden van F&L Media weerspiegelt.

Het proces begon met nauwkeurige planning en overleg met het team van F&L Media. We werkten samen om de juiste kleuren, patronen en ontwerpelementen te selecteren die pasten bij de identiteit en visie van het bedrijf. Het was belangrijk om ervoor te zorgen dat de vloer niet alleen duurzaam en praktisch was, maar ook een visuele aantrekkingskracht had.

Het daadwerkelijke leggen van onder andere de tapijttegels vereiste vakkundigheid en precisie. Ons team van ervaren vakmensen zorgde ervoor dat de tegels nauwkeurig werden gesneden en gelegd, met speciale aandacht voor de juiste uitlijning en naadloze overgangen. Het eindresultaat was een vloer die niet alleen mooi was om naar te kijken, maar ook comfortabel om op te lopen en praktisch in onderhoud.

Tijdens het gehele proces werkten we nauw samen met het team van F&L Media om ervoor te zorgen dat aan al hun verwachtingen werd voldaan. De open communicatie en samenwerking waren essentieel voor het succes van het project.

Het leggen van de tapijttegels bij F&L Media was een waar genoegen en een voorbeeld van hoe vakkundigheid en klantgerichtheid kunnen samenkomen om een uitstekend resultaat te leveren. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een aantrekkelijke en functionele werkomgeving voor F&L Media en kijken uit naar mogelijke toekomstige samenwerkingen.

Offerte opvragen?

Gerelateerde projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...

F&L Media

“Een verbluffende vloerrenovatie in iedere ruimte” F&L Media is een dynamisch bedrijf dat gedreven wordt door passie voor hoogwaardige content...

Jah Jireh Woonzorg

“Een ervaren bedrijf dat bewust is van haar werkomgeving” In een zorginstelling als Jah Jireh Woonzorg is het van groot belang dat het welzijn van...