Eurocaps is een innovatief bedrijf dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en precisie. Ze zijn gespecialiseerd in de productie en levering van capsules en verpakkingsoplossingen voor een breed scala aan toepassingen, waaronder de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

Bij Eurocaps kregen we de unieke kans om onze expertise in vloeroplossingen te demonstreren. Ons team heeft onlangs met veel trots een verbluffende tapijttegelvloer mogen installeren, die niet alleen de functionaliteit van de ruimte verbetert, maar ook een stijlvolle esthetiek toevoegt.

Oplevering: XXXX

“Ze hebben bewezen dat vloeren niet slechts een functioneel aspect zijn”

– Pieter Brokx

Bij Eurocaps hebben we onlangs met trots een project afgerond waarbij we een hoogwaardige tapijttegelvloer hebben geïnstalleerd. Het was een waar genoegen om samen te werken met Eurocaps en hen te voorzien van een vloer die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Het proces begon met een grondige analyse van de ruimte, waarbij we de specifieke behoeften en vereisten van Eurocaps in overweging namen. Vervolgens hebben we met zorg de juiste tapijttegels geselecteerd, rekening houdend met duurzaamheid, onderhoudsgemak en design. Eurocaps koos voor een stijlvolle en eigentijdse uitstraling die perfect aansloot bij hun zakelijke identiteit.

Ons team van vakbekwame installateurs heeft de installatie vakkundig uitgevoerd, met aandacht voor elk detail om een perfecte afwerking te garanderen. Het eindresultaat was een prachtige tapijttegelvloer die niet alleen de esthetiek van de ruimte verbeterde, maar ook comfort en geluidsreductie bood.

Eurocaps was zeer tevreden met de geleverde service en het eindproduct. We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een aantrekkelijke en functionele werkomgeving voor Eurocaps. Bij Projectvloeren Nederland streven we er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en hen te voorzien van hoogwaardige vloeroplossingen.

Offerte opvragen?

Eigen stoffeerders

Snelle levering

Meer dan 30 jaar ervaring

Gerelateerde projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...

F&L Media

“Een verbluffende vloerrenovatie in iedere ruimte” F&L Media is een dynamisch bedrijf dat gedreven wordt door passie voor hoogwaardige content...

Jah Jireh Woonzorg

“Een ervaren bedrijf dat bewust is van haar werkomgeving” In een zorginstelling als Jah Jireh Woonzorg is het van groot belang dat het welzijn van...