Eiffel is een vooraanstaand bedrijf dat zich toelegt op consultancy en zakelijke dienstverlening. Met een sterke focus op innovatie en kwaliteit biedt Eiffel een breed scala aan oplossingen aan bedrijven en organisaties in uiteenlopende sectoren. Hun expertise strekt zich uit over verschillende vakgebieden, waaronder juridische dienstverlening, financiën, technologie en HR.

Met trots presenteren wij onze recente prestatie: het leggen van een tapijtvloer. Ons toegewijde team heeft zich volledig ingezet om een hoogwaardige vloer te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan comfort en functionaliteit.

Oplevering: XXXX

“Projectvloeren Nederland leverde vakmanschap dat onze verwachtingen overtrof”

– Gert-Jan Meppelink

Bij Projectvloeren Nederland zijn we trots op de recente samenwerking met Eiffel, waar we een prachtige tapijtvloer hebben mogen leggen. Dit project was een ware uitdaging en een geweldige ervaring voor ons team.

Het proces begon met een grondige analyse van de specifieke behoeften van Eiffel. We werkten nauw samen met hun team om de juiste tapijtkeuze te bepalen, rekening houdend met esthetiek, duurzaamheid en akoestische vereisten. Nadat we het perfecte tapijt hadden gevonden, startte ons ervaren team met de installatie.

Tijdens de installatie hebben we onze expertise op het gebied van vloervoorbereiding en precisie laten zien. Het resultaat is een vloer die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook comfortabel en functioneel. De tapijtvloer draagt bij aan een aangename werkomgeving en verbetert de akoestiek in de ruimte.

De samenwerking met Eiffel was zeer bevredigend, en we zijn verheugd om te zien hoe deze vloer bijdraagt aan de algehele uitstraling en functionaliteit van hun kantoorruimte. Bij Projectvloeren Nederland zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vloeroplossingen en het creëren van tevreden klanten, en dit project is daar een uitstekend voorbeeld van. We kijken ernaar uit om nog veel meer succesvolle projecten te realiseren in de toekomst.

Offerte opvragen?

Eigen stoffeerders

Snelle levering

Meer dan 30 jaar ervaring

Gerelateerde projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...

F&L Media

“Een verbluffende vloerrenovatie in iedere ruimte” F&L Media is een dynamisch bedrijf dat gedreven wordt door passie voor hoogwaardige content...

Jah Jireh Woonzorg

“Een ervaren bedrijf dat bewust is van haar werkomgeving” In een zorginstelling als Jah Jireh Woonzorg is het van groot belang dat het welzijn van...