COARE, een creatieve en innovatieve onderneming, is een inspirerende plek waar visies tot leven komen. Hun unieke aanpak en streven naar excellentie maken hen een ware pionier in hun branche. Met oog voor design en functionaliteit creëert COARE ruimtes die de verbeelding prikkelen en zowel schoonheid als doelmatigheid omarmen.

Bij Projectvloeren Nederland hebben we onlangs de kans gekregen om samen te werken met COARE, een dynamisch bedrijf dat bekend staat om zijn creatieve visie en innovatieve benadering. Onze samenwerking leidde tot een opmerkelijke transformatie, waarbij we met trots een adembenemende PVC visgraatvloer hebben gelegd.

Oplevering: XXXX

“Projectvloeren Nederland heeft onze visie tot leven gebracht”

Koen Abcouwer

Bij Projectvloeren Nederland zijn we trots op onze recente samenwerking met COARE, waar we met succes een prachtige PVC visgraatvloer hebben gelegd. Het hele proces was een geweldige ervaring, van begin tot eind.

Samen met het team van COARE hebben we de juiste PVC visgraatvloer geselecteerd die perfect paste bij de esthetiek en de functionele behoeften van hun ruimte. We hebben samen gekeken naar kleuren, patronen en texturen om een vloer te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Onze vakmensen hebben met grote zorg en precisie de vloer geïnstalleerd, met aandacht voor elk detail. Het visgraatpatroon werd met vakmanschap gelegd, wat resulteerde in een indrukwekkende, eigentijdse uitstraling. Het eindresultaat was adembenemend, en het was geweldig om te zien hoe de ruimte getransformeerd werd door de nieuwe vloer.

We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een prachtige en functionele ruimte voor COARE. Het was een genoegen om met hun team samen te werken en de visgraatvloer te realiseren. We kijken uit naar toekomstige samenwerkingen en het verder brengen van inspirerende vloeroplossingen voor onze gewaardeerde klanten.

Offerte opvragen?

Eigen stoffeerders

Snelle levering

Meer dan 30 jaar ervaring

Gerelateerde projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...

F&L Media

“Een verbluffende vloerrenovatie in iedere ruimte” F&L Media is een dynamisch bedrijf dat gedreven wordt door passie voor hoogwaardige content...

Jah Jireh Woonzorg

“Een ervaren bedrijf dat bewust is van haar werkomgeving” In een zorginstelling als Jah Jireh Woonzorg is het van groot belang dat het welzijn van...