Het Bavinckhouse is een betoverende combinatie van geschiedenis en hedendaagse pracht. Dit historische pand in het stadscentrum straalt tijdloze charme uit, waar oude verhalen samenkomen met modern design. Het is de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, culturele evenementen of een vredige ontsnapping.

In het prachtige Bavinckhouse hebben we het voorrecht gehad om onze vakmanschap te tonen door de installatie van een adembenemende PVC Visgraat Vloer. Deze vloer is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar ook een meesterwerk van duurzaamheid.

Oplevering: XXXX

“Projectvloeren Nederland heeft onze visie op vloerdesign werkelijkheid laten worden”

– Patricia van der Horst

Bij Projectvloeren Nederland zijn we trots op het recent voltooide project in het Bavinckhouse, waar we een prachtige PVC visgraat vloer hebben geïnstalleerd. Het was een boeiende ervaring, en het resultaat mag er zijn!

Het proces begon met een grondige inspectie en metingen om ervoor te zorgen dat de vloer perfect in het interieur zou passen. Ons toegewijde team van vakmensen ging nauwkeurig te werk en zorgde voor een vlekkeloze installatie. De visgraatpatronen werden met precisie gelegd, waardoor het Bavinckhouse een stijlvolle en tijdloze uitstraling kreeg.

Tijdens het project hechtten we veel waarde aan open communicatie en samenwerking met de klant, zodat we aan hun specifieke wensen konden voldoen. Het resultaat is een adembenemende vloer die zowel duurzaam als esthetisch verbluffend is.

We zijn verheugd dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een warme en uitnodigende sfeer in het Bavinckhouse, en we kijken uit naar toekomstige projecten waar we onze expertise kunnen inzetten om dromen om te zetten in werkelijkheid.

Offerte opvragen?

Eigen stoffeerders

Snelle levering

Meer dan 30 jaar ervaring

Gerelateerde projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...

F&L Media

“Een verbluffende vloerrenovatie in iedere ruimte” F&L Media is een dynamisch bedrijf dat gedreven wordt door passie voor hoogwaardige content...

Jah Jireh Woonzorg

“Een ervaren bedrijf dat bewust is van haar werkomgeving” In een zorginstelling als Jah Jireh Woonzorg is het van groot belang dat het welzijn van...