Vloertransformatie bij Apleona: Van Visie naar Werkelijkheid

Apleona is een bedrijf dat gespecialiseerd is in facility-management en vastgoeddiensten. Ze bieden een breed scala aan diensten om bedrijven en organisaties te helpen bij het beheren en onderhouden van hun faciliteiten en vastgoed.

Projectvloeren Nederland heeft onlangs een vloer van tapijttegels geïnstalleerd, waarmee ze een essentiële en stijlvolle bijdrage hebben geleverd aan de ruimtes van Apleona. Tapijttegels bieden niet alleen een warme en comfortabele uitstraling, maar ze zijn ook uiterst functioneel, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Oplevering: 1600m² tapijttegel

Projectvloeren Nederland heeft onze verwachtingen overtroffen met hun vakkundigheid en toewijding aan kwaliteit

– Bas van Rijn

Apleona is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van facility management, dat zich onderscheidt door innovatie en kwaliteit in hun dienstverlening. Als Projectvloeren Nederland hadden wij de eer om tapijttegels te mogen leggen bij Apleona, en deze ervaring was werkelijk een hoogtepunt in ons werk.

Het project bij Apleona was een prachtig voorbeeld van hoe vakkundige vloerinstallatie kan bijdragen aan de functionele en esthetische aspecten van een werkplek. Ons team werkte nauw samen met Apleona om de perfecte tapijttegels te selecteren, die niet alleen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden waren, maar ook bijdroegen aan een aangename en professionele werkomgeving.

Het resultaat van ons werk bij Apleona is niet alleen een visueel aantrekkelijke vloer, maar ook een verbeterde akoestiek en een comfortabele werkplek voor hun medewerkers. Dit project was een succesverhaal dat de kernwaarden van Apleona weerspiegelde: toewijding aan kwaliteit, innovatie en het streven naar het creëren van optimale werkruimtes.

Wij zijn trots dat we hebben mogen bijdragen aan het succes van Apleona en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen waarin we blijven streven naar uitmuntendheid in vloerinstallatie en interieurverbetering.

Offerte opvragen?

Gerelateerde projecten

Eiffel project PVN 1

Eiffel | Arnhem

Bij het kantoor van Eiffel in Arnhem werden we gevraagd of we een tapijtvloer konden leveren én leggen in een speciale kleur. Toen wij de rest van de...

F&L Media

“Een verbluffende vloerrenovatie in iedere ruimte” F&L Media is een dynamisch bedrijf dat gedreven wordt door passie voor hoogwaardige content...

Jah Jireh Woonzorg

“Een ervaren bedrijf dat bewust is van haar werkomgeving” In een zorginstelling als Jah Jireh Woonzorg is het van groot belang dat het welzijn van...