Project tapijttegels

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Op zoek naar Project tapijttegels voor uw pand(en)? Projectvloeren Nederland is dé vloerenlegger voor de zakelijke markt in Nederland. Ook in delen van België & Duitsland leggen wij project tapijttegels. Binnen de zakelijke markt richten wij ons voornamelijk op het bedrijfsleven, de zorg & het onderwijs. Wij werken te allen tijde met vloeren van hoogwaardige kwaliteit.

Wij kopen onze vloeren in bij gerenommeerde fabrikanten als Desso, Forbo & Tarkett. Doordat wij tegen scherpe prijzen kunnen inkopen, kunnen wij ook onze klanten scherpe prijzen bieden. De vloeren worden daarbij gelegd voor ervaren vakmensen. Je bent op die manier verzekerd van een prachtige vloer, voorzien van project tapijttegels.

project tapijttegelsProject tapijttegels: ons assortiment

Bij Projectvloeren Nederland beschikken wij over een ruim assortiment aan project tapijttegels. De tapijttegels hebben normaal gesproken een grootte van 50x50cm. Echter, je kunt bij ons ook eigen ontwerpen samenstellen. Belangrijk hierbij is dat we dit doen vanaf 25m2.

Luchtzuiverende project tapijttegels

Naast de standaard project tapijttegels of tapijttegels met jouw eigen ontwerp, hebben wij ook luchtzuiverende tapijttegels. Deze tapijt tegels zijn afkomstig van onze fabrikant Desso. Dit luchtzuiverende tapijt, zuivert de lucht in jouw ruimtes. Ook voor mensen met Astma of COPD wordt het daardoor prettig werken. Stoffige ruimtes of stoffig tapijt zijn bij deze verleden tijd! Je vindt hier meer informatie over luchtzuiverende tapijttegels. 

Kosten projecttapijt & tapijttegels

Wil je meer informatie ontvangen over de kosten van onze projecttapijt & tapijttegels? Vul dan onze vloerencalculator in. Je ontvangt binnen enkele secondes een indicatie van de kosten. Ook kun je bij ons snel een offerte aanvragen. Wij streven er naar je binnen één dag te voorzien van een offerte op maat. Offertes blijven wel altijd richtprijzen. De prijs kunnen wij pas echt nauwkeurig bepalen op het moment dat wij de locatie gezien hebben. Wil je één van onze adviseurs op locatie? Plan dan online een afspraak in.

Heb je nog andere vragen of wil je meer informatie over projecttapijt? Neem dan contact op via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl.

Contact opnemen

 

 

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?