Vouwgordijnen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd
vouwgordijnen

+ gordijn wordt ineengevouwen
+ exact op maat gemaakt
+ brede collectie
+ baleinen

Het woord zegt het al, een gordijn dat wordt opgetrokken en daardoor ineenvouwen wordt. In de zakelijke markt is het belangrijk dat u vlamvertragende stoffen toepast voor uw veiligheid of die van de bewoners. De prijsrange ligt wat hoger door het bijzondere ambacht. Er komt veel handarbeid aan te pas, want alles wordt weer exact voor u op maat gemaakt. U kunt hierbij kiezen voor een koordbediening of voor een ketting. Als u zelf ergens een favoriete stof heeft gezien kunnen we deze ook gebruiken om vouwgordijnen te maken in ons atelier. Uiteraard is onze collectie breed genoeg en is de stofkeuze enorm.

De collectie biedt een keuze uit verschillende modellen. De modellen zonder baleinen hebben een leuke nonchalante uitstraling. De modellen met baleinen hebben een wat strakker uiterlijk. Helemaal nieuw is het model waarbij de baleinen aan de voorzijde zitten. De baleinen hebben bij dit model een mooie decoratieve functie, in plaats van alleen een functionele.


Blog Bekijk alles

SUPER MARIO…EH MA..RINUS

Tja.. bij Projectvloeren Nederland is humor, naast kwaliteit, de belangrijkste werkvoorwaarde. Dat voel je door het hele bedrijf heen. Door alle echelons. Er wordt gewoon heel wat afgelachen. Zo ook door onze Rinus. Al jarenlang vakman bij Projectvloeren Nederland. Je zou het niet zeggen, maar onze Rinus wordt volgend...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op