Vouwgordijnen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd
  • De vouwgordijnen worden ineengevouwen;
  • Exact op maat gemaakt;
  • Projectvloeren Nederland biedt een brede collectie;
  • Wij leveren ook baleinen.

Het woord zegt het al, een gordijn dat wordt opgetrokken en daardoor ineenvouwen wordt. In de zakelijke markt is het belangrijk dat u vlamvertragende stoffen toepast voor uw veiligheid of die van de bewoners. De prijsrange ligt wat hoger door het bijzondere ambacht. Er komt veel handarbeid aan te pas, want alles wordt weer exact voor u op maat gemaakt. U kunt hierbij kiezen voor een koordbediening of voor een ketting. Als u zelf ergens een favoriete stof heeft gezien kunnen we deze ook gebruiken om vouwgordijnen te maken in ons atelier. Uiteraard is onze collectie breed genoeg en is de stofkeuze enorm.

De collectie biedt een keuze uit verschillende modellen. De modellen zonder baleinen hebben een leuke nonchalante uitstraling. De modellen met baleinen hebben een wat strakker uiterlijk. Helemaal nieuw is het model waarbij de baleinen aan de voorzijde zitten. De baleinen hebben bij dit model een mooie decoratieve functie, in plaats van alleen een functionele.


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?