Toneelgordijnen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ diverse kleuren
+ geen hoogtelimiet
+ met rails
+ permanent vlamvertragend
+ verduisterend

 

Toneelgordijnen voor in het theater, uw schoolpodium of aula, waar vindt u die? Nou, bij ons dus. Op het internet is er vrij weinig over te vinden, daarom maken wij u graag wat wijzer.

De toneelgordijnen die gemaakt zijn van molton worden vrij goedkoop aangeboden, maar er zit een addertje onder het gras. Molton stoffen zijn van nature niet brandvertragend en worden daarom ingespoten met vlamvertragende vloeistof. Deze methode werkt ook zeker wel… totdat u de gordijnen gaat wassen. Met het wassen verliest het gordijn zijn vlamvertragende eigenschap, zeer gevaarlijk dus.

Wij verkopen deze molton stoffen niet. Onze toneelgordijnen zijn gemaakt van Trevira CS garens, deze garens zijn permanent vlamvertragend! Het maakt dus niet uit hoe vaak u deze gordijnen wast, de garens verliezen hun eigenschap nooit!

Daarbij zijn onze toneelgordijnen gewoon verduisterend en in diverse kleuren leverbaar. U kunt dus eens verder denken dan de kleuren, rood, wit of zwart. Het mooiste is nog, dat onze gordijnstoffen goedkoper zijn dan de aangeboden stoffen bij de lokale stoffeerder. Wij kunnen ze op maat maken tot elke gewenste hoogte en breedte.

Mocht u nog op zoek zijn naar rails voor uw toneelgordijnen, dan kunt u ook zeker bij ons terecht. Wij leveren rails met een handmatige én elektrische bediening.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?