Toneelgordijnen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

+ diverse kleuren
+ geen hoogtelimiet
+ met rails
+ permanent vlamvertragend
+ verduisterend

 

Toneelgordijnen voor in het theater, uw schoolpodium of aula, waar vindt u die? Nou, bij ons dus. Op het internet is er vrij weinig over te vinden, daarom maken wij u graag wat wijzer.

De toneelgordijnen die gemaakt zijn van molton worden vrij goedkoop aangeboden, maar er zit een addertje onder het gras. Molton stoffen zijn van nature niet brandvertragend en worden daarom ingespoten met vlamvertragende vloeistof. Deze methode werkt ook zeker wel… totdat u de gordijnen gaat wassen. Met het wassen verliest het gordijn zijn vlamvertragende eigenschap, zeer gevaarlijk dus.

Wij verkopen deze molton stoffen niet. Onze toneelgordijnen zijn gemaakt van Trevira CS garens, deze garens zijn permanent vlamvertragend! Het maakt dus niet uit hoe vaak u deze gordijnen wast, de garens verliezen hun eigenschap nooit!

Daarbij zijn onze toneelgordijnen gewoon verduisterend en in diverse kleuren leverbaar. U kunt dus eens verder denken dan de kleuren, rood, wit of zwart. Het mooiste is nog, dat onze gordijnstoffen goedkoper zijn dan de aangeboden stoffen bij de lokale stoffeerder. Wij kunnen ze op maat maken tot elke gewenste hoogte en breedte.

Mocht u nog op zoek zijn naar rails voor uw toneelgordijnen, dan kunt u ook zeker bij ons terecht. Wij leveren rails met een handmatige én elektrische bediening.


Blog Bekijk alles

HO HO HO HO..TEL

Beetje flauw Doornbosch, maar goed; eh. Wat ben ik weer trots op ons team van Projecten Nederland. Zij hebben de eerste hotelkamers opgeleverd bij het Holiday INN Hotel. Generation 5, zoals dat zo mooi heet. De laatste standaard in Luxury Hospitality market (hij ken ook Engels heur pff). Het...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op