Screens

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ veelal geplaatst aan buitenzijde
+ uitstraling
+ elektrisch bedienbaar

Veelal toegepast aan de buitenzijde van een gebouw, maar binnen kan ook. Feitelijk vertoont dit product veel overeenkomsten met het rolgordijn. Een screen rolt altijd op in een profiel zodat de wind niet van invloed kan zijn. Met een screen geeft u uw gevel uitstraling. Projectzonwering Nederland heeft een uitgebreide collectie met meer dan 90 kleuren en weefsels. Of u nu gaat voor neutraal, opvallend of eigentijds, er is volop keuze. Sommige doeken zijn van  weefsels met meerdere kleuren. Deze geven het doek een verrassend en speels effect, op een subtiele wijze.

U kunt o.a. de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur zelf bepalen. Zo heeft u gegarandeerd een screen dat bij de organisatie past. Steeds meer klanten bedienen hun screen elektrisch. Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk. Een afstandsbediening is ideaal om uw screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?