Screens

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ veelal geplaatst aan buitenzijde
+ uitstraling
+ elektrisch bedienbaar

Veelal toegepast aan de buitenzijde van een gebouw, maar binnen kan ook. Feitelijk vertoont dit product veel overeenkomsten met het rolgordijn. Een screen rolt altijd op in een profiel zodat de wind niet van invloed kan zijn. Met een screen geeft u uw gevel uitstraling. Projectzonwering Nederland heeft een uitgebreide collectie met meer dan 90 kleuren en weefsels. Of u nu gaat voor neutraal, opvallend of eigentijds, er is volop keuze. Sommige doeken zijn van  weefsels met meerdere kleuren. Deze geven het doek een verrassend en speels effect, op een subtiele wijze.

U kunt o.a. de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur zelf bepalen. Zo heeft u gegarandeerd een screen dat bij de organisatie past. Steeds meer klanten bedienen hun screen elektrisch. Een fluisterstille elektromotor doet dan het werk. Een afstandsbediening is ideaal om uw screen op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.


Blog Bekijk alles

Een anderhalvemetervloer realiseren?

Bij onze leverancier Interface beschikken ze nu over kant- en klare inlays met  ‘pijlen’ om een zogenaamde anderhalvemetervloer te realiseren. Voor deze oplossingen maakt Interface gebruik van de Heuga727 , Heuga 725 en LVT. De inlays zijn vaak op voorraad en anders geldt er een levertijd van één week. De...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op