Rubber vloeren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

Rubber vloeren leveren en leggen wij in verschillende vormen. Zo zijn is een rubber vloer verkrijgbaar in tegels of als rubber op rol (in banen). Onze rubber vloeren zijn zeer elastisch. De vloeren hebben daardoor het vermogen om enorme belastingen onder zeer verschillende invloeden te weerstaan. Naast dat onze rubber vloeren een vuil afstotende werking hebben (en dus zeer hygiënisch en makkelijk schoon te houden zijn), is het een natuurproduct. De vloeren gaan ook nog eens meer dan 20 jaar mee! U kunt het zo gek niet bedenken of onze rubber vloeren zijn er tegen bestand. Wij sommen graag de pluspunten van een rubber vloer voor u op:

  • De vloer heeft een levensduur van meer dan twintig jaar;
  • De vloeren zijn uitermate geschikt voor zware belasting;
  • De vloeren hebben een vuilafstotende werking;
  • Rubber is een natuurproduct;
  • De meest verkochte prijsrange ligt tussen de €35 en €50 per m2.

Rubber vloer voor de zorg

Het is een fascinerende grondstof die wij al 25 jaar met succes toepassen. Onze rubberen vloerbedekkingen zijn geschikt voor zware en zeer zware belasting en door hun extreem dichte oppervlak ook vuilafstotend. Dit resulteert in goede hygiënische eigenschappen en lage reiniging- en onderhoudskosten. Dit is dan ook de reden dat ziekenhuizen of verpleeginrichtingen kiezen voor een dergelijke vloer. Echter komen wij ook graag eens bij u langs wanneer u een vloer wilt die past binnen u school of kantoorpand. U kunt hier bekijken welke vloeren voornamelijk gekozen worden binnen de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven.

Merken Rubber

Binnen de vloerencollectie van Projecten Nederland werken wij voornamelijk met drie verschillende merken rubber, namelijk; Nora flooring (tegels of rubber op rol/banen), Artigo & LEOXX. Wilt u meer weten over één van deze merken? Lees dan hier gerust eens verder.

Meer informatie over onze rubber vloeren?

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog vragen en wilt u meer informatie ontvangen over onze vloeren? Neem dan contact op via 026-3121701 en wij staan u graag te woord. U kunt ook een e-mail sturen naar info@projectennederland.nl. U kunt bij ons ook meteen (geheel vrijblijvend) een afspraak in plannen of offerte aanvragen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk reactie van ons.

rubber vloeren

 


Blog Bekijk alles

HO HO HO HO..TEL

Beetje flauw Doornbosch, maar goed; eh. Wat ben ik weer trots op ons team van Projecten Nederland. Zij hebben de eerste hotelkamers opgeleverd bij het Holiday INN Hotel. Generation 5, zoals dat zo mooi heet. De laatste standaard in Luxury Hospitality market (hij ken ook Engels heur pff). Het...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op