Rolgordijnen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ lichtdoorlatend

+ (half)verduisterend

+ op maat gemaakt

 

 

Rolgordijnen zijn de populairste oplossing voor het (binnen) zonwering probleem. Ze zijn er in alle soorten en kleuren. Het is een strak doek dat oprolt over een buis of in een cassettesysteem. U heeft de keuze of het rolgordijn (half)verduisterend of lichtdoorlatend is. Projectgordijnen Nederland maakt letterlijk alles op maat, met duurzame onderdelen en van robuuste kwaliteit. U krijgt dan ook 5 jaar garantie.

In onze collectie voert het functionele aspect de boventoon, maar functionaliteit mag ook mooi zijn. Ook zijn er stoffen beschikbaar met speciale kwaliteiten, zoals de vocht- en schimmelbestendige stoffen. De mogelijkheden zijn heel breed. Daarnaast installeren wij al uw rolgordijnen op de gewenste maat.

Naast normale rolgordijnen bestaan er ook duo-rolgordijnen. Deze bestaan uit twee banen stof met horizontale transparante uitsparingen. Deze lopen voor elkaar langs waardoor het daglicht gereguleerd kan worden. Het ziet er bijzonder uit en het maakt uw werkplek of kantoor in een keer een stuk decoratiever.

Aan de hand van een stalenkaart kunnen wij u zelf laten ervaren wat de verschillende mogelijkheden van lichtdoorlatendheid kunnen zijn.


Blog Bekijk alles

Een anderhalvemetervloer realiseren?

Bij onze leverancier Interface beschikken ze nu over kant- en klare inlays met  ‘pijlen’ om een zogenaamde anderhalvemetervloer te realiseren. Voor deze oplossingen maakt Interface gebruik van de Heuga727 , Heuga 725 en LVT. De inlays zijn vaak op voorraad en anders geldt er een levertijd van één week. De...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op