Rolgordijnen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ lichtdoorlatend

+ (half)verduisterend

+ op maat gemaakt

 

 

Rolgordijnen zijn de populairste oplossing voor het (binnen) zonwering probleem. Ze zijn er in alle soorten en kleuren. Het is een strak doek dat oprolt over een buis of in een cassettesysteem. U heeft de keuze of het rolgordijn (half)verduisterend of lichtdoorlatend is. Projectgordijnen Nederland maakt letterlijk alles op maat, met duurzame onderdelen en van robuuste kwaliteit. U krijgt dan ook 5 jaar garantie.

In onze collectie voert het functionele aspect de boventoon, maar functionaliteit mag ook mooi zijn. Ook zijn er stoffen beschikbaar met speciale kwaliteiten, zoals de vocht- en schimmelbestendige stoffen. De mogelijkheden zijn heel breed. Daarnaast installeren wij al uw rolgordijnen op de gewenste maat.

Naast normale rolgordijnen bestaan er ook duo-rolgordijnen. Deze bestaan uit twee banen stof met horizontale transparante uitsparingen. Deze lopen voor elkaar langs waardoor het daglicht gereguleerd kan worden. Het ziet er bijzonder uit en het maakt uw werkplek of kantoor in een keer een stuk decoratiever.

Aan de hand van een stalenkaart kunnen wij u zelf laten ervaren wat de verschillende mogelijkheden van lichtdoorlatendheid kunnen zijn.


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?