Projecttapijt en tapijttegels

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

Projecttapijt is er in alle soorten, maten en kleuren. Projectvloeren Nederland biedt verschillende soorten tapijt aan. Zo leveren wij projecttapijt in de traditionele vorm, op rollen van vier meter breed, maar ook op  rollen 2 meter breed. Echter zien wij de laatste jaren een sterke verschuiving naar tapijttegels. Tapijttegels zijn verkrijgbaar in tegels van 50×50 cm, rechthoekig formaat of zelfs in plankformaat. Binnen het assortiment projecttapijt van Projectvloeren Nederland heeft u eindeloos veel mogelijkheden en keuzes:

  • Tapijt met eigen ontwerp of kies uit een print uit de collectie;
  • Projectvloeren Nederland biedt luchtzuiverend tapijt;
  • Maak van projecttapijt een karpet op maat;
  • Uw oude tapijttegels als grondstof.
Project tapijt en tapijttegels

 

Verwerking van projecttapijt en tapijttegels

Naast de verschillen in grootte is ook de verwerking van ons project tapijt en tapijttegels anders. Tapijt lijmen wij helemaal vast. Een tapijttegel blijft daarentegen los liggen zodat u altijd eenvoudig een tapijttegel kunt wisselen of vervangen. Dat is handig bij een vlek of bij verhuizing. De uiteindelijke keuze is sterk afhankelijk van de uitstraling die het tapijt moet hebben en de mate waarin het slijtvast moet zijn.

De fabrikanten van ons tapijt en tapijttegels

Projectvloeren Nederland werkt samen met gerenommeerde fabrikanten van projecttapijt als Interface, TARKETT (voorheen DESSO), EGE, van BESOUW en LANO. Deze samenwerking gaat verder dan het enkel leveren van uw tapijt. Samen met onze fabrikanten werken wij samen op het gebied van duurzaamheid, concept design, ontwerp en advies. Naast deze fabrikanten beschikt Projectvloeren Nederland over een breed assortiment projecttapijt van alle A-merken. Lees meer over onze merken.

Ontwerp uw eigen tapijt en tapijttegelsproject tapijt

Wilt u echt iets speciaals van uw tapijt maken? Projectvloeren Nederland kan uw vloer ook laten bedrukken met een eigen ontwerp! Of voorzie de entree van uw kantoorruimte van een logo of speciale print. Dit doen wij al vanaf 25 m2, in alle kleuren van de regenboog. Weet u zelf niets? Dan laten wij u graag inspireren door de creatieve achterban van Projectvloeren Nederland. Het kost minder dan u denkt om uw creatieve idee te verwerken in uw nieuwe vloer. Vraag hier uw offerte aan.

Luchtzuiverend projecttapijt

projecttapijt en tapijttegels

Tapijt is weer terug op de kaart, er is niets stoffigs aan. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Airmaster, een innovatieve collectie van Desso. De Airmaster is het eerste projecttapijt dat de lucht zuivert en is dus ideaal voor mensen die lijden COPD of Astma. Deze gepatenteerde technologie is speciaal ontwikkeld om schadelijke fijnstof op te vangen en vast te houden. Desso Airmaster is zelfs acht keer effectiever in het opnemen en vasthouden van fijnstof dan harde vloeren, en viermaal effectiever dan standaard projecttapijt. Daarmee is het de meest effectieve oplossing voor het opvangen van fijnstof.

Projectvloeren Nederland & karpetten

Kiest u toch liever voor een harde vloer, zoals PVC, marmoleum of een gietvloer, maar wilt u wél de warmte en akoestiek van projecttapijt ervaren? Combineer uw harde vloer dan met een op maat gemaakt karpet. Projectvloeren Nederland maakt ze in elke afmeting, kleur, vorm en prijsklasse. Vraag een karpet aan.

Afvoeren van uw oude projecttapijt

Denkt u er over na om uw oude tapijttegels te vervangen én wilt u bijdragen aan de verduurzaming van onze aarde? Projectvloeren Nederland neemt uw oude tapijttegels graag weer in, waarna deze door onze fabrikant TARKETT als grondstoffen worden gebruikt bij het maken van nieuwe tapijttegels. Sterker nog: Wij bieden alle door ons verwijderde vloeren ter recycling aan bij TARKETT. CRADLE to CRADLE dus (grondstoffen worden volledig hergebruikt).

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over ons tapijt of tapijttegels? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl


Blog Bekijk alles

HO HO HO HO..TEL

Beetje flauw Doornbosch, maar goed; eh. Wat ben ik weer trots op ons team van Projecten Nederland. Zij hebben de eerste hotelkamers opgeleverd bij het Holiday INN Hotel. Generation 5, zoals dat zo mooi heet. De laatste standaard in Luxury Hospitality market (hij ken ook Engels heur pff). Het...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op