Plisségordijnen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

plisses+ binnenzonwering

+ geschikt voor bijzondere ramen

+ eenvoudig lichtinval te bepalen (behoud privacy)

+ isolerend

 

De plisségordijnen (binnenzonwering) zijn uitermate geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of ramen van erkers en serres. Plisségordijnen zijn beschikbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden. Ook verkrijgbaar met elektrische bediening. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld hooggelegen ramen of plafondramen.

Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een horizontale plooi (verkrijgbaar in 20 mm of 32 mm). De 32 mm is erg geschikt voor grote raampartijen.

Het plisségordijn kan je niet alleen naar beneden laten zakken, maar ook van onder naar boven kunt ophalen. Ideaal voor als je licht binnen wilt laten maar ook de privacy wilt behouden.

Daarnaast hebben plisségordijnen ook nog een isolerende werking. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.


Blog Bekijk alles

Een anderhalvemetervloer realiseren?

Bij onze leverancier Interface beschikken ze nu over kant- en klare inlays met  ‘pijlen’ om een zogenaamde anderhalvemetervloer te realiseren. Voor deze oplossingen maakt Interface gebruik van de Heuga727 , Heuga 725 en LVT. De inlays zijn vaak op voorraad en anders geldt er een levertijd van één week. De...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op