Plisségordijnen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ binnenzonwering

+ geschikt voor bijzondere ramen

+ eenvoudig lichtinval te bepalen (behoud privacy)

+ isolerend

 

De plisségordijnen (binnenzonwering) zijn uitermate geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of ramen van erkers en serres. Plisségordijnen zijn beschikbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden. Ook verkrijgbaar met elektrische bediening. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld hooggelegen ramen of plafondramen.

Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een horizontale plooi (verkrijgbaar in 20 mm of 32 mm). De 32 mm is erg geschikt voor grote raampartijen.

Het plisségordijn kan je niet alleen naar beneden laten zakken, maar ook van onder naar boven kunt ophalen. Ideaal voor als je licht binnen wilt laten maar ook de privacy wilt behouden.

Daarnaast hebben plisségordijnen ook nog een isolerende werking. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?