Linoleum vloer (Marmoleum)

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Onze Linoleum vloer (marmoleum)

Een Linoleum vloer (marmoleum) is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen.

linoleumvloer (marmoleum)Onze linoleum vloer is verkrijgbaar in eindeloos veel kleuren en leverbaar als tegels, als clickpanelen en in banen van 2 meter. Voor het leggen van deze vloer moet de ondergrond helemaal strak en vlak zijn. Daarvoor brengen wij een egalisatie laag of een speciale ondervloer aan. Wij sommen voor u graag de eigenschappen op. Wist u dat een de vloer;

  • Een levensduur heeft van meer dan vijftien jaar;
  • In veel verschillende kleuren leverbaar is;
  • In zowel tegels als banen verkrijgbaar is;
  • Een 100% natuurproduct is;
  • Een zeer gemakkelijk schoon te houden & hygiënische vloer is;
  • De meest verkochte prijsrange tussen de €20 en €30 per m2 ligt.

Onderaan deze pagina kunt u een aantal projecten bekijken waar een linoleum vloer is gelegd.

Weten welk type vloer de beste oplossing is voor uw pand? Onze vloerkeuze monitor helpt u bepalen welke vloer het meest geschikt is voor uw situatie.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Linoleum vloer voor de zorg, onderwijs & bedrijfsleven

Omdat een Linoleum vloer een zeer hygiënische vloer is, onderhoudsvriendelijk is en een zeer lange levensduur heeft, is deze zeer populair binnen de zorg en het onderwijs. Maar ook voor de overige zakelijke markt komen wij graag eens langs. Bekijk gerust eens welke vloeren populair zijn binnen de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven. Wilt u meer weten over de vloeren die wij bij onze klanten heeft gelegd? Lees dan onze referenties.

Onze merken Linoleum & Marmoleum

Bij Projectvloeren Nederland werken wij met verschillende merken Linoleum & Marmoleum. Maar wat is het verschil tussen deze twee? Eigenlijk is er helemaal geen verschil tussen deze twee soorten vloeren. Marmoleum is slechts een merknaam voor linoleum van fabrikant Forbo. Naast Forbo werken wij ook samen Tarkett en Armstrong voor de levering van onze vloeren. Wilt u meer weten over onze merken? Bekijk dan hier het overzicht van onze merken.

Meer weten over onze vloeren?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze vloeren? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dit kan via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl. Naast vloeren verzorgen wij ook gordijnen, schilderwerk en zonwering. Wilt u meer weten over één van onze andere diensten? Bezoek dan de website www.projectennederland.nl.

Kijk hieronder naar enkele voorbeelden van Linoleum in de praktijk


Blog Bekijk alles

SUPER MARIO…EH MA..RINUS

Tja.. bij Projectvloeren Nederland is humor, naast kwaliteit, de belangrijkste werkvoorwaarde. Dat voel je door het hele bedrijf heen. Door alle echelons. Er wordt gewoon heel wat afgelachen. Zo ook door onze Rinus. Al jarenlang vakman bij Projectvloeren Nederland. Je zou het niet zeggen, maar onze Rinus wordt volgend...


 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op