Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

Een mooie entree is een fijn welkom voor  u zelf, uw gasten en uw medewerkers. De matten zorgen er voor dat er geen vuil van buitenaf mee naar binnen worden genomen. Ze zijn vuil en- vochtwerend. Onze inloopmatten (ook wel schoonloopmatten genoemd) zorgen ervoor dat iedereen met schone schoenen naar binnen gaat. Uw entree is en blijft tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf! Daarnaast zorgt het er ook voor dat de vloer onder de mat beschermt is. Onze inloopmatten zijn enkel en alleen geschikt voor de zakelijke markt. Hieronder sommen wij de eigenschappen voor u op:

  • De matten zijn vuil- en vochtwerend;
  • Het is een visitekaartje voor uw bedrijf;
  • U kunt de inloopmat laten bedrukken met uw eigen logo;
  • De huidige vloer wordt beschermt door de inloopmat;
  • Wanneer u uw inloopmat goed onderhoud gaat deze langer dan vijf jaar mee;
  • De meest verkochte prijsrange ligt tussen de €40 en €55 per m2;

Inloopmatten voor de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven

Onze inloopmatten (schoonloopmatten) zijn populair binnen de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven. Dit vanwege het feit dat inloopmatten dienen als mooie visitekaartjes voor uw zorginstelling, schoolgebouw of kantoor. Daarnaast beperken ze vuil tot de entree van uw locatie en hebben ze een lange levensduur. Natuurlijk komen wij ook graag bij de overige zakelijke markt langs om de mogelijkheden voor een inloopmat te bespreken. Bent u benieuwd voor welke klanten wij zoal werken? Bekijk dan een greep uit ons klantenbestand.

Onze merken inloopmatten

Projectvloeren Nederland beschikt over een tweetal merken inloopmatten. Het gaat om de merken Coral (Merk van Forbo voor inloopmatten) en Hamat BV (een toonaangevend producent van schoonloopmatten). Wilt u meer lezen over onze merken en de samenwerkingen met fabrikanten? Bekijk dan het merkenoverzicht.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten? Dat kan! Wij zijn te bereiken via 026-3121701 of info@projectennederland.nl. U kunt ook (geheel vrijblijvend) een afspraak met ons inplannen.

Wist u dat wij naast vloeren ook zonwering, gordijnen en schilderwerk verzorgen? Hiervoor verwijzen wij u door naar www.projectennederland.nl. Wij zijn u graag van dienst.

inloopmatten zakelijke markt


Blog Bekijk alles

Wat een mooi land …MONTFERLAND

Wat? Wie? Waar? We horen het u denken. Montferland is echt één van de mooiste stukjes in Nederland. Verscholen tussen de liemers en de achterhoek. Letterlijk bijna in Duitsland. Degene die vanuit Nederland over de A-12 op vakantie gaan (in de winter of zomer) komen er langs. Eerst langs...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op