Inloopmatten

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

Wist u dat je eigenlijk 10 stappen moet zetten op een schoonloop mat voordat het meeste vuil en vocht van schoenen af is? Een mooie entree is een fijn welkom voor  u zelf, uw gasten en uw medewerkers. De matten zorgen er voor dat er geen vuil van buitenaf mee naar binnen worden genomen. Ze zijn vuil en- vochtwerend. Onze inloopmatten (ook wel schoonloopmatten genoemd) zorgen ervoor dat iedereen met schone schoenen naar binnen gaat. Ons zogenaamde 3-zone systeem is de ultieme inloop zone tegen vocht en vuil. Het begint immers buiten. Daar leggen we een zogenaamde schraapmat neer. De tweede zone is bijvoorbeeld uw draaideur of tochtsluis. Daar moet het fijne vuil van de schoenen af. En als u naar binnen loopt moet vooral het vocht IN de mat blijven zitten en niet op uw vloer belanden. Met de 3-zone entreematten zorgen wij voor een mooie ontvangstruimte in uw projecten. Er is geen tweede kans voor een eerste indrukl! Uw entree is en blijft tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf! Daarnaast zorgt het er ook voor dat de vloer onder de mat beschermt is. Onze inloopmatten zijn enkel en alleen geschikt voor de zakelijke markt. Hieronder sommen wij de eigenschappen voor u op:

  • De matten zijn vuil- en vochtwerend;
  • Het is een visitekaartje voor uw bedrijf;
  • U kunt de inloopmat laten bedrukken met uw eigen logo;
  • De huidige vloer wordt beschermt door de inloopmat;
  • Wanneer u uw inloopmat goed onderhoud gaat deze langer dan vijf jaar mee;
  • De meest verkochte prijsrange ligt tussen de €40 en €55 per m2;

Inloopmatten voor de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven

Wist u trouwens dat wij regelmatig vloeren voortijdig moeten vervangen omdat de schoonloop systemen niet goed bleken? Zorg dus een goed advies van onze adviseurs. Onze inloopmatten (schoonloopmatten) zijn populair binnen de zorg, het onderwijs en bedrijfsleven. Wij kunnen ook uw LOGO printen op een entreemat of een mat leveren die niet op een schoonloopmat lijkt. Wat denkt u van een schoonloopmat in tapijttegelvorm? Makkelijk uitwisselbaar en vooral snel te installeren.  Natuurlijk komen wij ook graag bij de overige zakelijke markt langs om de mogelijkheden voor een inloopmat te bespreken. Bent u benieuwd voor welke klanten wij zoal werken? Bekijk dan een greep uit ons klantenbestand.

Onze merken inloopmatten

Kent u dat trotse en gelukzalige gevoel van het lopen op een nieuwe en schone vloer? Dit gevoel wilt u natuurlijk zo lang mogelijk vast houden. Bij Projectvloeren Nederland bieden wij de oplossing. Uw vloer blijft er jarenlang representatief uitzien en is veilig schoon voor bezoekers en medewerkers. Hoe? Door te kiezen voor een slim en goed doordacht schoonloopsysteem.

Projectvloeren Nederland beschikt over een tweetal merken inloopmatten. Het gaat om de merken Coral (Merk van Forbo voor inloopmatten) en het Duitse EMCO (beide toonaangevende producent en van schoonloopmatten). Wilt u meer lezen over onze merken en de samenwerkingen met fabrikanten? . Wilt u meer lezen over onze merken en de samenwerkingen met fabrikanten? Bekijk dan het merkenoverzicht.

Coral of Emco & het milieu

Onze merken schoonloopmatten besparen in onderhoudskosten, maar hebben nog meer voordelen. Ze verminderen het gebruik van water en schoonmaakmiddelen, wat een steentje bijdraagt aan een beter milieu. De meeste van onze collecties zijn gemaakt met Econyl® garen. Onze zoektocht naar manieren om onze impact op het milieu te verlagen, heeft ervoor gezorgd dat wij nauw samenwerken met leveranciers die het milieu ook hoog op hun prioriteitenlijst hebben staan. Econyl is gemaakt van post-industrial en post-consumer afval, waaronder gebruikte visnetten. Wij hebben met eigen ogen gezien hoe oude visnetten letterlijk weer nieuwe garen kunnen worden voor tapijt- en schoonloopsystemen.

Econyl is een manier om ongewenst afval te hergebruiken en de impact op het milieu te minimaliseren. Veel milieuproblemen zijn vaak onzichtbaar; de visnetten drijven maanden, soms zelfs jaren in de oceaan. Dieren, zoals walvissen, schildpadden, maar ook vogels hebben hier veel last van en gaan er vaak zelfs aan dood. Volgens een rapport van de FAO en de United Nations Environmental Program (UNEP) wordt het probleem alleen maar groter omdat er steeds meer gevist wordt en het gebruik van visnetten die niet biologisch afbreekbaar zijn. Het rapport geeft een schatting van 640.000 ton afval (één tiende) dat rondzwerft in de oceanen. Door gebruik te maken van Econyl garen, wordt dit afval verminderd.

U zet dus letterlijk de juiste stappen door te kiezen voor een goed entree systeem voor uw gebouw.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten? Dat kan! Wij zijn te bereiken via 026-3121701 of info@projectennederland.nl. U kunt ook (geheel vrijblijvend) een afspraak met ons inplannen.

Wist u dat wij naast vloeren ook zonwering, gordijnen en schilderwerk verzorgen? Hiervoor verwijzen wij u door naar www.projectennederland.nl. Wij zijn u graag van dienst.

inloopmatten zakelijke markt


Blog Bekijk alles

HO HO HO HO..TEL

Beetje flauw Doornbosch, maar goed; eh. Wat ben ik weer trots op ons team van Projecten Nederland. Zij hebben de eerste hotelkamers opgeleverd bij het Holiday INN Hotel. Generation 5, zoals dat zo mooi heet. De laatste standaard in Luxury Hospitality market (hij ken ook Engels heur pff). Het...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op