Inloopmatten

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Een langdurige levensduur van uw nieuwe vloer begint bij het leggen van goede inloopmatten. Naast dat inloopmatten uw entree een professionele uitstraling geven, wordt het meeste vuil al tijdens de eerste tien stappen op een inloopmat van uw schoen af gelopen. Hierdoor zorgen inloopmatten ervoor dat het vuil zich niet door uw kantoor, school of zorginstelling verspreidt.

  • Inloopmatten zijn vuil- en vochtwerend;
  • Het visitekaartje van uw bedrijf;
  • Drie-zonesystemen;
  • Entreematten met logo.

Schoonloopzones voor de zorg, het onderwijs, hotels en het bedrijfsleven.

Wist u dat wij regelmatig vloeren voortijdig moeten vervangen omdat in het pand een goed schoonloopsysteem ontbrak? Onze projectconsultants geven u graag een advies op maat. Projectvloeren Nederland legt inloopmatten (schoonloopmatten) binnen de zorg, het onderwijs, horeca en het bedrijfsleven.

Onze merken inloopmatten van Econyl®

Projectvloeren Nederland levert inloopmatten van toonaangevende fabrikanten als Forbo, Emco en Interface. Wij werken voornamelijk met partners die, net als Projectvloeren Nederland, een steentje willen bijdragen aan het verminderen van onze impact op het milieu. Veel van onze inloopmatten zijn geproduceerd met Econyl garen. Deze garen zijn 100 % gerecycled van bijvoorbeeld gebruikte visnetten.

Inloopmatten met logo

Naast een schoonloopfunctie is uw entreezone het visitekaartje van uw bedrijf. Elke entree verdient daarom een inloopmat. Projectvloeren Nederland levert en legt ook inloopmatten voorzien van uw eigen bedrijfslogo.

Het beste resultaat met een 3-zonesysteem

De entreezone van uw bedrijfspand wordt met een grote hoeveelheid vuil geconfronteerd. Het 3-zonereinigingssysteem van onze fabrikant Emco combineert verschillende type inloopmatten om voor ieder type vuil een oplossing te bieden. De verschillende zones schoonloop hebben elk haar eigen functie:

  • Grofvuil opname door rubberen borstelmatten buiten het pand;
  • Fijn vuil wordt opgenomen in zone 2;
  • In de derde zone wordt het laatste vocht opgenomen.

Emco maakte onderstaande video om de werking van het 3-zonesysteem te demonstreren.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u meer weten over onze producten? Of ontvangt u graag een advies op maat van één van onze projectconsultants? Neem contact op met onze binnendienst via 026-3121701 of info@projectennederland.nl.

U kunt ook (geheel vrijblijvend) een afspraak met ons inplannen.


Blog Bekijk alles

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect. Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op