Houten vloeren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Houten vloeren bij Projectvloeren Nederland

Bent u op zoek naar een stijlvolle en ‘warme’ vloer voor uw school, zorg, kantoorpand of horeca onderneming?

houten vloer

Mogelijk is een houten vloer wat u zoekt. Bij Projectvloeren Nederland leggen wij een breed scala aan houten vloeren (enkel voor de zakelijke markt in Nederland). U kunt hierbij denken aan:

  • Massief houten vloeren;
  • Brede vloerdelen;
  • Smalle stroken;
  • Traditionele parketstroken.

Ook zijn de vloeren leverbaar in verschillende soorten hout. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit eikenhout, jatoba hout, grenen hout of kastanje hout.

Weten welk type vloer de beste oplossing is voor uw pand? Onze vloerkeuze monitor helpt u bepalen welke vloer het meest geschikt is voor uw situatie.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Voordelen van een houten vloer

Het leggen van een houten vloer binnen uw pand, brengt verschillende voordelen met zich mee.

Zo is dit type vloer zeer duurzaam en gaat deze jaren mee. Dit komt doordat ze gedurende de jaren vaker te schuren en af te werken zijn. Dit maakt ook dat de vloer uitermate geschikt is voor intensief gebruik in bijvoorbeeld kroegen, winkels, kantoren of andere horeca. Eventuele beschadigingen kunnen eenvoudig verholpen worden.

Nadelen van een houten vloer

Het leggen van een houten vloer brengt ook nadelen met zich mee. Zo zijn houten vloeren niet watervast. Hout absorbeert het water, waardoor het op een gegeven moment zal splijten. Daarnaast gaat dit typte vloer niet samen met vloerverwarming. Door de hoge temperatuurverschillen gaat het hout ‘drogen’ en kan het kromtrekken.

Wat kost een houten vloer?

Over het algemeen dient u rekening te houden met een prijsrange tussen de €35 en €65 per vierkante meter. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Kortom, hout is een natuurlijke en sfeervolle oplossing voor uw pand met veel verschillende mogelijkheden.

Contact

 Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot één van onze vloeren? Neem contact met ons op via 026-3121701 of info@projectvloerennederland.nl.


Blog Bekijk alles

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect. Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op