Horizontale jaloeziën

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ diverse breedtes
+ aluminium
+ kunststof
+ hout
+ relatief goedkoop

De horzontale jaloezieën (in de volksmond veelal Luxaflex genoemd) werd al in 1939 in Nederland geïntroduceerd. Dit product bestaat uit horizontale stroken, die in verschillende breedtes te verkrijgen zijn, van aluminium, kunststof of hout. Deze worden aan de binnenkant van een kozijn opgehangen. Via een bedieningsketting of koord worden de jaloezieen centraal bediend om de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt te regelen. Het is ook mogelijk een jaloezie in een kozijn tussen twee glasplaten (ramen) te plaatsen. Hierdoor wordt de jaloezie niet vuil en behoeft deze daarom niet schoongemaakt te worden.

Ondanks dat het technisch gezien een complex product is om te maken vallen de prijzen in de praktijk reuze mee. Samen met het rolgordijn valt dit product onder de relatief goedkopere producten onder de zonwering.

U kunt kiezen uit diverse lamelbreedtes: de breedtes zijn 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm. Het basismateriaal is aluminium. Hout is verkrijgbaar in 25 en 50 mm lamellen en textiel in 50 mm lamellen. De collectie kent meer dan 175 kleuren.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?