Horizontale jaloeziën

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ diverse breedtes
+ aluminium
+ kunststof
+ hout
+ relatief goedkoop

De horzontale jaloezieën (in de volksmond veelal Luxaflex genoemd) werd al in 1939 in Nederland geïntroduceerd. Dit product bestaat uit horizontale stroken, die in verschillende breedtes te verkrijgen zijn, van aluminium, kunststof of hout. Deze worden aan de binnenkant van een kozijn opgehangen. Via een bedieningsketting of koord worden de jaloezieen centraal bediend om de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt te regelen. Het is ook mogelijk een jaloezie in een kozijn tussen twee glasplaten (ramen) te plaatsen. Hierdoor wordt de jaloezie niet vuil en behoeft deze daarom niet schoongemaakt te worden.

Ondanks dat het technisch gezien een complex product is om te maken vallen de prijzen in de praktijk reuze mee. Samen met het rolgordijn valt dit product onder de relatief goedkopere producten onder de zonwering.

U kunt kiezen uit diverse lamelbreedtes: de breedtes zijn 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm. Het basismateriaal is aluminium. Hout is verkrijgbaar in 25 en 50 mm lamellen en textiel in 50 mm lamellen. De collectie kent meer dan 175 kleuren.


Blog Bekijk alles

Een anderhalvemetervloer realiseren?

Bij onze leverancier Interface beschikken ze nu over kant- en klare inlays met  ‘pijlen’ om een zogenaamde anderhalvemetervloer te realiseren. Voor deze oplossingen maakt Interface gebruik van de Heuga727 , Heuga 725 en LVT. De inlays zijn vaak op voorraad en anders geldt er een levertijd van één week. De...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op