Bulletin board

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

*Actie: nu bij aankoop van een bulletin board, een gratis ingelijst prikbord (90x60cm)*

De bulletin board leverancier voor scholen

Bulletin board (ook wel bulletin prikbord genoemd) bij Projectvloeren Nederland: Projectvloeren Nederland heeft aparte teams die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van “prikbord” materiaal. Dit heet ook wel Bulletin board en wordt maar door enkele producenten geproduceerd. Wij zijn daarbij dé bulletin board leverancier voor scholen. Wij monteren het meest van het merk Forbo Krommenie. Een oer Hollands product dus.

Eigenschappen bulletin board

Het bulletin board heeft verschillende eigenschappen, namelijk;

 • Het is een prikbord geschikt voor wanden;
 • Het bulletin prikbord is geluiddempend;
 • Ze zijn multifunctioneel;
 • De prikborden gaan meer dan 20 jaar mee (onderhoudsvrij);
 • Ze zijn zeer hygienisch.

bulletin boardBulletin Board is een linoleum product, dus gemaakt van 100% natuurlijke materialen.

Met heel veel mogelijkheden, uitermate geschikt als prikbord en voor functionele bekleding van wanden, meubels, deurpanelen en kasten. Het gebruik van Bulletin Board is ook akoestisch een mooie oplossing. In scholen worden vaak complete wanden voorzien van Bulletin Board. Net wat duurder dan sausen.

De sterke, duurzame, veerkrachtige eigenschappen van Bulletin Board voorkomen dat het materiaal gaat breken of kruimelen zoals vaak het geval is bij traditionele materialen als kurk en zachtboard. Bovendien is het hygiënisch omdat het geen stof aantrekt en bacteriostatisch is.

Gaatjes van punaises of pins trekken vanzelf weer dicht, zodat het materiaal als nieuw blijft. De 12 kleuren in de collectie van Projectvloeren Nederland zijn uitbundig, rijk en intens en daarom uitermate geschikt om te worden gecombineerd met andere materialen. Het ziet er fraai uit, horen we van onze klanten. Het vereist wel wat bijzondere voorbereidingen, we kunnen het alleen tegen een vlakke en strakke ondergrond verlijmen. Als dit niet het geval is moeten we een onderplaat gebruiken van bijvoorbeeld MFD of HDF of multiplex. Dit verankeren onze vakmannen dan tegen bijvoorbeeld; de wand. Dit vormt dan de basis van het prikbord.

bulletin board

Inmiddels zijn wij DE specialist van Nederland geworden in deze bijzondere productgroep. Niet in de laatste plaats doordat we veel klanten hebben in het basisonderwijs die snel hun goede ervaringen spontaan doorgeven aan andere scholen.

Maar ook in de zorg en het bedrijfsleven neemt de vraag toe. Ideaal om op een plek alle zaken die zichtbaar moeten zijn op te “prikken”.

Technische specificaties bulletin board

Hieronder zijn enkele technische specificaties van ons bulletin board weergegeven.

 • Collectie omvang: 12 kleuren;
 • Totale dikte 6,0 mm;
 • Rolbreedte: 1.22 m (6 kleuren verkrijgbaar in 1.83m);
 • Rollengte ca 28 m;
 • Weerstand tegen 5 chemicaliën;
 • Bestand tegen zwakke zuren, oliën en meest gebruikelijke oplosmiddelen zoals alcohol, terpentine e.d. Niet bestand tegen langdurige werking van alkaliën;
 • Bacteriostatische eigenschappen NF EN 429 (ISO 24340) Linoleum heeft bacteriostatische eigenschappen, zelfs tegen de MRSA bacterie;
 • Daardoor uitermate geschikt in de zorg.

Meer weten over onze bulletin borden?

Uiteraard leveren we ook bulletin borden op maat voor u. We monteren het dan op een MDF achterplaat van 10 mm dik. Kromtrekken zal niet gebeuren. Desgewenst kunnen de randen voorzien worden van een aluminium profiel en montage materiaal.

Uiteraard kunnen we ook een andere lijst om uw bulletin prikbord maken, zoals steigerhout of een strakke witte of zwarte brede lijst. Vraag onze verkoopbinnendienst gerust eens om een prijs. Ga naar onze contactpagina of vraag een offerte aan.


Blog Bekijk alles

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect. Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op