Betonlook vloeren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

De betonlook vloeren hebben in korte tijd de vloerenmarkt veroverd. Projectvloeren Nederland – hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland – heeft deze betonlook vloeren in het assortiment. Vloeren en wanden met ‘basic beton’-uitstraling.

De voordelen van onze betonlook vloeren:

Onze betonlook vloeren brengen verschillende voordelen voor uw school, bedrijf of zorginstelling met zich mee. Namelijk:

  • Uw vloeren krijgen een prachtige industriele look;
  • De betonlook vloer is eenvoudig aan te brengen middels een dunne afwerklaag;
  • De betonlook vloer is ideaal in onderhoud;

Weten welk type vloer de beste oplossing is voor uw pand? Onze vloerkeuze monitor helpt u bepalen welke vloer het meest geschikt is voor uw situatie.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Aanbrengen van de betonlook vloer

De betonlook afwerklaag, wordt direct op een geëgaliseerde ondergrond aangebracht. Dit is de innovatieve oplossing BetonDesign. Het resultaat is een strakke, vlakke betonlook vloer, met een industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de decoratie van wanden, die hiervoor voldoende vlak zijn voorbereid voor een mooi strak resultaat.

Er kan ook structuur in de afwerklaag aangebracht worden. Te gebruiken in kantoren, scholen maar ook bij zorginstellingen. De afwerklaag van 1 tot 1,5 mm dik is niet te onderscheiden van echt beton, maar dan zonder de nadelen als stofvorming of snelle vervuiling.

Onderhoud van de vloeren

De betonlook vloeren zijn zeer eenvoudig te reinigen en gemakkelijk in onderhoud. Zo zijn de vloeren stofvrij, slijtvast en vuilbestendig. U heeft daardoor weinig om kijken naar uw vloeren.

Gespecialiseerd in betonlook vloeren

Projectvloeren Nederland heeft aparte teams die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van de betonlook vloeren. Het is bijzonder verwerkingsvriendelijk, waardoor het moeiteloos op vrijwel iedere vloer of wand kan worden aangebracht. BetonDesign is ook bijzonder geschikt voor toepassingen waar hoge technische eisen aan worden gesteld.

Contact met Projectvloeren Nederland

Vraag onze verkoopbinnendienst (Salisa, Tim of Mieke) gerust om meer informatie of vul uw gegevens in bij de button snelofferte. Contact opnemen kan ook via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl.

betonlook vloeren


Blog Bekijk alles

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect. Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op