Werkwijze

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bij Projectvloeren Nederland zijn wij onderscheidend in onze werkwijze. Door te werken met korte lijnen en een strakke planning proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Hoe wij te werk gaan, samengevat in een korte video:

 

+ inventarisatie van uw wensen
+ opmeten op locatie
+ beoordeling van de oude vloer
+ advies en offerte
+ verwijderen, schuren, stofzuigen,   repareren, egaliseren en leggen
+
opleveren
+ 
schoonmaak- en onderhoudsadvies

Projectvloeren Nederland wil hoge ogen gooien met onze aanpak en uw opdracht. In de voorbereiding willen we er zeker van zijn dat u de juiste vloer kiest die past bij uw werk, omgeving en wensen. Het moet ook mooi zijn. Graag denken wij met u mee over een leuk ontwerp, dat past bij uw organisatie. De offerte moet in een oogopslag duidelijk zijn. Een faire prijs en geen verrassingen achteraf. Een planning moet aansluiten op andere werkzaamheden en kan desgewenst ook na werktijd worden uitgevoerd.

Het maken van de keuze verloopt het meest efficiënt, als we bij u op locatie mogen langskomen. U kunt dan meteen zien en voelen welke materialen het best passen en wij kunnen meteen bekijken op welke plaatsen de vloer het meest bestand moet zijn tegen slijtage. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze stalenkamer in Duiven.

Voor dat wij de vloer gaan leggen maken wij bij voorkeur een technisch rapport op. Daarin staan de conditie van de ondervloer, het restvocht percentage en de risico’s beschreven. Daarna volgen werkzaamheden zoals een ondervloer aanbrengen, schuren, stofvrij maken, een hechtprimer aanbrengen en het egaliseren van dekvloeren. De vloer van uw keuze kan van alles zijn. Ons assortiment is zeer uitgebreid, van een linoleumvloer tot een houten vloer, van een gietvloer tot zachte vloerbedekkingen zoals tapijt en tapijttegels.

Een van onze projectleiders levert samen met u de vloer op. Eventuele restpunten worden direct opgepakt. U ontvangt van ons een schoonmaak- en onderhoudsadvies waardoor uw vloer in perfecte staat blijft.

Vervolgens kunt u bij de uitvoering rekenen op:

– een strakke planning in goed overleg
– korte communicatielijnen en frequente terugkoppeling
– aandacht en zorg voor omgeving en milieu
– een strenge kwaliteitscontrole
– mooi anders


Blog Bekijk alles

SUPER MARIO…EH MA..RINUS

Tja.. bij Projectvloeren Nederland is humor, naast kwaliteit, de belangrijkste werkvoorwaarde. Dat voel je door het hele bedrijf heen. Door alle echelons. Er wordt gewoon heel wat afgelachen. Zo ook door onze Rinus. Al jarenlang vakman bij Projectvloeren Nederland. Je zou het niet zeggen, maar onze Rinus wordt volgend...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op