Ontzorgservice

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

200252532-001Onze unieke ontzorgservice – de naam zegt het eigenlijk al – zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de gebruikelijke ‘rompslomp’. Sterker nog, u hoeft helemaal niets te doen.

Wij verwijderen elk type oude vloer, met speciaal gereedschap en ouderwetse mankracht. Veelal een zware en vervelende klus, maar wel noodzakelijk. Uiteraard zorgen wij ook voor de afvoer en recycling.

U hoeft niet (tijdelijk) te verhuizen. Wij tillen alle bureaus, computers, printers en kasten per ruimte op en leggen er onze vloer onder. Dat is simpel, efficiënt en goedkoop. De volgende dag kan iedereen weer gewoon aan het werk.

Wij maken er een kunst van om onze planning naadloos te laten aansluiten op de overige fases van uw verbouwing of verhuizing.
Wij zorgen ervoor dat de fabrikant van uw vloer het juiste onderhoudsadvies verstrekt.

We bieden u een vriendendienst: de jaarlijkse controle. Dit betekent dat wij een vinger aan de pols houden met betrekking tot onderhoud en eventuele reparaties. Hierdoor blijft uw vloer er als nieuw uitzien en voorkomt u de kosten van een totale vervanging.
Bij meerdere locaties stellen wij graag een vrijblijvend vervangingsplan op. Zo heeft u uw budget voor de komende jaren – zonder verplichting – volledig op orde. En één telefoontje is dan genoeg om een geplande vloer te laten leggen, tegen geplande kosten.

Onze diverse services kunt u hier zien: Ontzorgen


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?