Landelijke dekking

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ werkzaam in heel Nederland en België  

+ geen extra reiskosten en reistijd

+ eigen vakmannen in dienst

+ adviseur en installateur altijd bij u in de buurt 

Wij zijn zelf gevestigd in Duiven, maar onze vloerenteams zitten door heel Nederland. Wij leveren en leggen op elke locatie in Nederland en de kop van België. Er is dus altijd wel een adviseur of vakman dicht bij u in de buurt, die graag even langskomt. Gratis, want wij berekenen geen reiskosten of reistijd door aan onze klanten. Met onze landelijke dekking en eigen stoffeerders hoeft u nooit lang te wachten op uitvoering.

Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en België. Van Maastricht tot Groningen en van Den Helder tot Antwerpen. Voor referenties van tevreden klanten klikt u hier.

U vindt ook altijd een passende vloer bij Projectvloeren Nederland! Ons assortiment is enorm. Van tapijt, PVC, linoleum, rubber, laminaat, hout en giet- en coatvloeren, voor alle vloeren kunt u bij ons terecht. Wij verkopen en leggen nagenoeg alle soorten vloeren.

Wij werken o.a. voor:

 zorg onderwijsbedrijfsleven

 

 

 

 

U kunt ons altijd even bellen voor informatie over onze landelijke dekking, of over de producten en bijbehorende prijzen. Of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01.  Als u liever eerst zelf een richtprijs wilt berekenen, dan kan dit ook met de optie bereken uw prijs. Of als u haast heeft vraag dan bij ons een snelofferte aan, dan heeft u binnen 24 uur de offerte in huis.

 


Blog Bekijk alles

SUPER MARIO…EH MA..RINUS

Tja.. bij Projectvloeren Nederland is humor, naast kwaliteit, de belangrijkste werkvoorwaarde. Dat voel je door het hele bedrijf heen. Door alle echelons. Er wordt gewoon heel wat afgelachen. Zo ook door onze Rinus. Al jarenlang vakman bij Projectvloeren Nederland. Je zou het niet zeggen, maar onze Rinus wordt volgend...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op