Ons werk

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

ons werk_thumb

Het leggen van een perfecte vloer is een vak. En onze ambachtsmensen zijn gespecialiseerd in het leggen van de beste professionele vloeren door heel Nederland. In de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Alle gerenommeerde merken onder 1 dak tegen een prijs die lager is dan een lokale stoffeerder. Om het voor u inzichtelijk te maken hoe wij bij Projectvloeren Nederland werken hebben wij een opsomming gemaakt van de verschillende diensten.

Vakmanschap

Werkwijze

Landelijke dekking

Duurzaam

We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Onze goede naam ontlenen wij aan onze klantgerichte werkwijze, waarbij efficiency en verwennerij centraal staan. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een breed assortiment professionele producten van gerenommeerde merken en fabrikanten.

Wij werken met vakmensen die vast in dienst zijn of al jarenlang met Projectvloeren Nederland zijn verbonden. Ambachtsmensen die vaak al jaren vloeren installeren. Allemaal hebben ze een VCA certificaat en zijn ze op de hoogte van onze interne procedures. Deze zijn overigens vastgelegd in een speciaal protocol van het platform projectinrichters (PPI).  Het protocol van het PPI (vergelijkbaar met een ISO normering) zorgt er voor dat wij scherp zijn en blijven op al ons werk. Vier keer per jaar worden wij bezocht door externe auditoren.

Onze projectleiders nemen alle zorgen uit handen en regelen dat het zo wordt als is afgesproken. Desgewenst zorgen we ervoor dat u niets hoeft uit te pakken, te verplaatsen of aan te sluiten. Onze ontzorgservice is al jaren een veelgevraagde dienst. Goedkoper dan een verhuizer of een klusjesman.

Na de oplevering houden wij jaarlijks de vinger aan de pols en regelen wij dat u een passend onderhoudsadvies krijgt van een van de specialisten op dat gebied (Duofort en Progenta).


Blog Bekijk alles

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect. Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op