Tapijt en tapijttegels

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Onze klanten kiezen meestal uit een van onderstaande merken als het gaat over tapijt of tapijttegels.

Wil je meer weten over tapijt en tapijttegels?

Meer informatie over Tapijt en tapijttegels

Forbo

Forbo Flooring begon in 1928 als Continentale Linoleum Union en werd opgericht door drie linoleumfabrikanten, een Duitse, een Zwitserse en een Zweedse. Inmiddels is Forbo met bijna 6000 werknemers en een internationaal netwerk van maar liefst dertig productiefirma’s en verkooporganisaties in 33 landen, wereldleider op het gebied van vloer-, lijm- en transportsystemen.

Desso

Projectvloeren Nederland heeft het merk Desso in het assortiment.  Desso levert projecttapijt, en is één van de meest toonaangevende Europese fabrikanten van tapijt en tapijttegels van hoge kwaliteit en lange levensduur. Dit is voor veel klanten van Projectvloeren Nederland (zorginstellingen, scholen en bedrijven) een belangrijke vereiste.

Interface

Per definitie zijn ze ’s werelds grootste ontwerper en fabrikant van tapijttegels. De reputatie van Interface bedrijf is gestoeld op ideeën en durf. Ray Anderson richtte Interface in 1973 op, omdat hij geloofde in het wereldwijde potentieel van tapijttegels. Van fabriek tot management, de visie is altijd het uitgangspunt geweest — niet de uitzondering.

Modulyss

modulyss® staat in voor de creatie, productie en verkoop van tapijttegels voor de contractmarkt en richt zich naar architecten die op zoek zijn naar hoogkwalitatieve en trendy tapijttegels. De modulyss® tapijttegels zijn beschikbaar in verschillende kleuren, structuren en dessins. De creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt.

Ege

Ege Carpets is één van de meest toonaangevende Europese bedrijven op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van unieke, hoogwaardige tapijten en tapijttegels met eerbied voor het milieu. Het bedrijf, opgericht in 1938, is met de tijd meegegaan en beschikt over de modernste technologie in de tapijtindustrie.

Amtico

Amtico is een Britse onderneming die reeds 50 jaar bestaat en marktleider is in vinylvloeren. Amtico werkt nauw samen met designers en architecten waardoor een gezamenlijke designcreativiteit ontstaat met een ongeëvenaarde expertise in LVT (Luxury Vinyl Tiles).

Milliken

Milliken is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van vloerbedekkingen voor zakelijke , openbare ruimte, retail, horeca en vrije tijds omgevingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid-Carolina, Verenigde Staten. Milliken heeft meer dan 7.000 medewerkers met 41 productiefaciliteiten in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, België, Frankrijk, India, China en Australië .

Interfloor

Onder de merknaam Interfloor wordt er tapijt en vinyl geleverd. Interfloor Tapijt Vinyl Project heeft een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl dat geschikt is voor de zakelijke gebruiker (project gebruik). Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

Edel Group

Edel Group is opgericht in 1918 en is een moderne tapijtproducent die alles produceert vanaf het garen tot aan het tapijt. Ze hebben circa 120 medewerkers in dienst welke klanten van over de hele wereld bedienen. Ze zijn gevestigd in Genemuiden (NL).

Lano

Lano, het van oorsprong uit Harelbeke, gelegen in de nabijheid van de franse grens tussen Rijsel en Gent waar het bedrijf zich uitstrekt over 30.000 m². Ook hebben zij vestigingen in Stasegem en Forceville (Fr). Voornamelijk in Harelbeke worden karpetten en kamerbreed geweven tapijt geproduceerd.

van Besouw

Van Besouw dateert al vanuit 1839. In ruim anderhalve eeuw groeide het bedrijf uit van een degelijke wever van jute zakken naar een toonaangevende leverancier voor eigentijds tapijt. In 1967 komen zij met een grootste vernieuwing. Tapijt maken dat ergens anders niet bestaat.

Nouwens-Bogaers

Nouwens-Bogaers ken teen jarenlange ervaring en traditie op het gebied van wollen tapijten die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Tilburg en omgeving zijn van oorsprong het centrum voor de handel en de productie in wol, wollen stoffen en wollen tapijten.