Rubber

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Onze klanten kiezen meestal uit een van onderstaande merken als het gaat over rubber.

Wil je meer weten over onze rubber vloeren?

Meer informatie over rubber vloeren

Nora

nora flooring systems B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt op wereldniveau hoogwaardige elastische rubber vloerbedekkingen en trapvormen evenals toebehoren onder de merknaam nora®. Het nora® assortiment met de productlijnen norament® en noraplan® biedt met meer dan 300 kleur-, design- en oppervlakvarianten in het standaard assortiment een groot scala van vormgevingsmogelijkheden voor de moderne architectuur.

Artigo

Rubber is een grondstof met unieke indeuk bestendige en elastische eigenschappen, geschikt voor het produceren van een breed scala ‘high-performance’ vloerbedekkingen. Innovatieve producten als resultaat van de samenwerking van Artigo – dat zijn kennisontwikkeling begon binnen de Pirelli Group rond 1920 – en Mondo, opgericht in 1948 en wereldleider in rubbertoepassingen voor de zakelijke- en sportindustrie.

Leoxx

Deze rubbercollectie bestaat uit een kleurenpallet van 69 basiskleuren. De tegels zijn leverbaar in de afmeting 341×341 mm en 1760×682 mm waarmee de meest fantasierijke ontwerpen gemaakt kunnen worden. Leoxx is geen fabrikant maar importeur en ontwikkelt eigen design’s en collecties. Zeer geliefd bij architecten. De kleurenpallets van de Leoxx collectie wordt bijna door niemand geëvenaard.