PVC (vinyl)

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Onze klanten kiezen meestal uit een van onderstaande merken als het gaat over PVC (vinyl):

Forbo Flooring

Forbo Flooring begon in 1928 als Continentale Linoleum Union en werd opgericht door drie linoleumfabrikanten, een Duitse, een Zwitserse en een Zweedse. Inmiddels is Forbo met bijna 6000 werknemers en een internationaal netwerk van maar liefst dertig productiefirma’s en verkooporganisaties in 33 landen, wereldleider op het gebied van vloer-, lijm- en transportsystemen.

Tarkett

Met haar internationale netwerk en brede assortiment van producten maakt Tarkett gebruik van meer dan 130 jaar ervaring om geïntegreerde vloeroplossingen aan professionals en de eindgebruiker te leveren. Tarkett is opgericht in 1886 en staat inmiddels wereldwijd aan de top van de vloerenindustrie.

Gerflor

Gerflor is een internationale onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve, decoratieve en duurzame (vinyl) vloerbedekking, wandbescherming en handleuningen voor woningen, projecten en sportaccommodaties.

Moduleo

Een wereld van design aan uw voeten. Moduleo is een divisie van de IVC Group, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van vinylvloerbedekkingen. De onderneming is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige, modulaire synthetische vloeren voor residentiële en professionele toepassingen.

TFD

TFD is een private label met eigen productie faciliteit in Azie. Ze hebben zeer diverse productlijnen ontwikkeld. Met prachtige natuurlijke dessins variërend van hout tot en met marmer en anti-slip tot en met mozaïek motieven.

Leoxx

Leoxx ontwikkelt hoogwaardige, moderne projectvloerbedekkingen voor toepassingen in kantoor-, winkel-, zorg- en horecaomgevingen. Het succes van de onderneming vindt haar basis in de eigen visie op product, klantgerichtheid, service en presentatie. De passie voor productie en ontwikkeling van vloerbedekkingen ligt in een lange familiehistorie verankerd.

Therdex

Therdex PVC vloeren is gevestigd in Genemuiden. Therdex heeft kunststofvloeren met de looks van een houten vloer maar met de voordelen, gemak en comfort van PVC. Een groot voordeel van PVC is dat het niet werkt bij wisselende temperaturen.

Mflor

In de 1997 was de introductie van Metroflor in Nederland. 6 jaar later kwam ook de introductie in andere landen. In 2005 kreeg Metroflor een nieuwe naam mFlor. De huidige naam en leveren ondertussen aan meer dan 15 landen wereldwijd.

Design flooring

‘Met meer dan 300 medewerkers, geavanceerde magazijnen en onze eigen logistieke vloot zijn wij perfect in staat om onze klanten op efficiënte en effectieve wijze van stalen en vloeren te voorzien.’

Interface

Per definitie zijn ze ’s werelds grootste ontwerper en fabrikant van tapijttegels. Tegenwoordig ontwerpen en fabriceren zij ook PVC. De reputatie van Interface bedrijf is gestoeld op ideeën en durf. Ray Anderson richtte Interface in 1973 op, omdat hij geloofde in het wereldwijde potentieel van tapijttegels. Van fabriek tot management, de visie is altijd het uitgangspunt geweest — niet de uitzondering.

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op