looselay pvc

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Een looselay PVC vloer is een vloer die los gelegd wordt en waarbij geen lijm of clickverbinding nodig is. Looselay betekent dus eigenlijk ‘losleg’. De kwaliteit van een looselay pvc vloer is zeer hoog en wordt daarom veel gebruikt in zakelijk Nederland. Projectvloeren Nederland heeft de vloer al bij zorginstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven geplaatst. Hieronder hebben wij de voordelen die een looselay PVC vloer biedt voor u opgesomd:

  • Looselay pvc vloeren zijn geluiddempend;
  • Looselay is vochtbestendig en gemakkelijk in onderhoud;
  • De vloer is eenvoudig in elke vorm te snijden en daarom geschikt voor iedere ruimte;
  • Looselay pvc vloeren zijn gemakkelijk te plaatsen;
  • De vloer is geschikt voor alle typen vloerverwarming.

Mogelijkheden looselay PVC vloer

looselay pvc

Een looselay PVC vloer is gemakkelijk te leggen en daardoor geschikt voor bijna iedere ruimte. U kunt de vloer kiezen in iedere vorm die u maar kunt bedenken, doordat de stroken of tegels van pvc in elke vorm te snijden zijn. U kunt kiezen voor een vloerindeling per zone of per afdeling. Doordat de vloer niet verlijmd wordt, is het mogelijk om een strook of tegel eenvoudig te vervangen wanneer er sprake is van schade. Projectvloeren Nederland vervangt deze dan graag voor u. Uiteraard doen we dit geluidloos en in delen zodat u geen enkele hinder zult ondervinden.

Bent u benieuwd naar de prijs van een looselay pvc vloer? Klik dan hieronder om alvast een vrijblijvende snelofferte aan te vragen.

Vrijblijvende snelofferte aanvragen

Geluiddempende vloer

Wist u dat u waarschijnlijk al verschillende keren over een losleg PVC vloer bent gelopen zonder dat u dat zelf wist? Dat komt omdat de vloeren erg geluiddempend zijn. Een laminaat vloer bijvoorbeeld maakt veel meer geluid. Met een losleg PVC vloer bent u zeker van een prettige akoestiek in uw kantoorpand of onderwijsinstelling. Een goede akoestiek is erg belangrijk wanneer er meerdere mensen werkzaam zijn in dezelfde ruimte. Leerlingen kunnen in een rustige sfeer beter studeren en in kantooromgevingen wordt stress verminderd.

 

Installatie en onderhoud losleg PVC vloer

Bij een looselay pvc vloer is het alleen belangrijk dat er een goede vlakke ondervloer aanwezig is. Wanneer er sprake is van een vlakke ondervloer hoeft er niet gesloopt of geëgaliseerd te worden omdat de vloer over de bestaande vloer gelegd kan worden. Wanneer wij bij u langs komen inventariseren we uw oude vloer en geven u dan advies over de werkzaamheden die het beste in uw ruimte verricht kunnen worden. Losleg pvc vloeren zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk. Wanneer u dagelijks zand, vuil en stof verwijdert, voldoet u al aan het basisonderhoud. Projectvloeren Nederland adviseert om aanhechtend vuil direct te verwijderen, zodat de vloer lang goed blijft.

looselay pvc vloerWilt u meer informatie over het onderhoud of de plaatsing van looselay pvc vloeren? Of bent u benieuwd naar de prijzen en ons assortiment? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en voorzien u van vrijblijvend advies. U kunt via onderstaande knop contact met ons opnemen.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?