Vloeren in de zorg

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd
Vloeren in de zorg

Projectvloeren Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke vloeren. Wij bieden u vloeren voor de zorg aan van alle gerenommeerde merken. We vinden het belangrijk dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vooral bij het vervangen van de bestaande vloerbedekking komt veel kijken, werk wat we u graag uit handen nemen. Graag ruimen wij voor u de kasten uit en tillen we al het meubilair op om de nieuwe vloer eronder te krijgen. Alles is ook mogelijk buiten de reguliere kantoortijden. Hieronder sommen wij de voordelen nog eens voor u op:

  • Projectvloeren Nederland heeft meer dan 25 jaar ervaring;
  • Wij verkopen alle gerenommeerde merken;
  • U heeft geen omkijken meer naar de vloeren;
  • Wij regelen alles voor de bewoners;
  • Offerte tegen scherpe prijzen.

Waar u op kunt letten bij vloeren in de zorg

Een zorginstelling is een zeer speciale werkplek en vraagt dan ook om een specialistische aanpak. Een nieuwe vloer moet een bijdrage leveren aan een plezierige, functionele omgeving en de juiste balans hebben tussen effectiviteit en esthetiek. Naast rust, sfeer en harmonie is een goede hygiëne essentieel. Ook technische aspecten spelen een rol, zoals de meest geschikte poolstructuur voor rollators, rolstoelen en bedden.

Met een vloerenmonitor zorgen wij dat u tijdig weet welke vloeren aan onderhoud of vervanging toe zijn. In de zorgsector werken wij intensief samen met Het Regelloket Wonen: een dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is in het coördineren van alles rondom het verhuizen van ouderen naar een zorginstelling. Wij voldoen volledig aan de eisen van de 13-dagen regeling omdat we via het regelloket ook binnen de gestelde termijn alles kunnen regelen voor de nabestaanden.

Dit alles noemen wij verwennen zodat u zich kunt verheugen op uw nieuwe vloer zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren. Als u vooraf al een indicatie wilt hebben van de mogelijke kosten voor de nieuwe vloer maak dan gebruik van onze service stel uw eigen vloer samen.

WIJ werken graag voor klanten in de zorg. Wilt u weten voor wie wij gewerkt hebben in de zorg klik hier.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?