Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

Basisschool de Waluwe in Zaltbommel

+ meer dan 25 jaar ervaring
+ alle gerenommeerde merken
+ u heeft er geen omkijken naar
+ ook tijdens schoolvakanties
+ offerte tegen scherpe prijzen

Projectvloeren Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke type vloeren. Wij bieden u vloeren aan van alle gerenommeerde merken. Onze adviseurs houden rekening met aspecten zoals akoestiek, luchtkwaliteit, krasbestendigheid maar ook toekomstige onderhoudskosten en duurzaamheid. In de onderwijssector werken wij graag samen met Kuster+Mulder Onderwijsvormgevers, een specialist voor de inrichting van scholen en welke in staat is om met een gering budget uw doelstellingen te realiseren zonder dat u daarbij veel meubilair moet gaan vernieuwen. Wij vinden het belangrijk dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vooral bij het vervangen van de bestaande vloerbedekking komt er veel werk bij kijken wat we u graag uit handen nemen. Wij willen graag voor u de kasten uitruimen de bureaus en computers optillen en de nieuwe vloer eronder leggen. Ook buiten werktijd kunnen wij dit voor u regelen.

Met een vloerenmonitor zorgen wij dat u tijdig weet welke vloeren aan onderhoud of vervanging toe zijn. Dit alles noemen wij verwennen, zodat u zich kunt verheugen op uw nieuwe vloer zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren. Als u vooraf al een indicatie wilt hebben van de mogelijke kosten voor de nieuwe vloer maak dan gebruik van onze service bereken uw prijs.

Kleuren, materialen en lichtwerking hebben een directe invloed op de leerprestaties van leerlingen en studenten. En een vloer speelt hierin een belangrijke rol. Om tot een juiste oplossing te komen moet er rekening gehouden worden met architectonische aspecten en producteigenschappen van het meubilair.

WIJ werken graag voor klanten in het onderwijs. Wilt u weten voor wie wij gewerkt hebben in het onderwijs klik hier.

 


Blog Bekijk alles

Wat een mooi land …MONTFERLAND

Wat? Wie? Waar? We horen het u denken. Montferland is echt één van de mooiste stukjes in Nederland. Verscholen tussen de liemers en de achterhoek. Letterlijk bijna in Duitsland. Degene die vanuit Nederland over de A-12 op vakantie gaan (in de winter of zomer) komen er langs. Eerst langs...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op