Bedrijfsleven

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd
Geconcentreerd werken Rabobank Utrecht, bedrijfsleven kantoor

+ meer dan 25 jaar ervaring
+ alle gerenommeerde merken
+ u heeft er geen omkijken naar
+ ook buiten kantoortijden
+ offerte tegen scherpe prijzen

Specialist in vloeren voor het bedrijfsleven

Projectvloeren Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke vloeren voor het bedrijfsleven. Wij bieden u kantoorvloeren aan van alle gerenommeerde merken. We vinden het belangrijk dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vooral bij het vervangen van de bestaande vloerbedekking komt veel kijken, werk wat we u graag uit handen nemen. Graag ruimen wij voor u de kasten en bureaus uit en tillen we alle computers op om de nieuwe vloer eronder te krijgen. Alles is ook mogelijk buiten de reguliere kantoortijden.

Het leggen van een nieuwe vloer op kantoor brengt – naast het fijne vooruitzicht dat alles er weer picobello uit zal zien – altijd wat praktische obstakels met zich mee. Met name als het gaat om het tijdelijk verhuizen van werkplekken en het verplaatsen van o.a. kasten, bureaus en computers. Om nog maar te zwijgen over het eventueel stilvallen van de werkzaamheden.

Met een vloerenmonitor zorgen wij dat u tijdig weet welke vloeren aan onderhoud of vervanging toe zijn. Voor beleggers in onroerend goed hebben wij een outlet (inkoop grote partijen voor weinig geld). Dit alles noemen wij de ontzorgservice zodat u zich kunt verheugen op uw nieuwe vloer zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren. Als u vooraf al een indicatie wilt hebben van de mogelijke kosten voor de nieuwe vloer maak dan gebruik van onze service bereken uw prijs.

Door onze jarenlange ervaring in het leggen van kantoorvloeren onderkennen wij het belang van een snelle en efficiënte afwikkeling en weten wij als geen ander hoe prettig klanten het vinden als ze nergens omkijken naar hebben. Onze werkwijze en unieke service verwennerij zijn hier dan ook speciaal op ingericht. Ook als het om nieuwbouwen of verbouwen gaat.

WIJ werken graag voor klanten in het bedrijfsleven. Wilt u weten voor wie wij gewerkt hebben in het bedrijfsleven klik hier.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?