Kantoorvloeren & bedrijfsvloeren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke bedrijfsvloeren en kantoorvloeren. Wij bieden kantoorvloeren aan van alle gerenommeerde merken. We vinden het belangrijk dat je er zelf geen omkijken naar hebt. Vooral bij het vervangen van de bestaande vloerbedekking komt veel kijken, werk wat we je graag uit handen nemen.
Ben je op zoek naar een partij die jou kan adviseren over de juiste kantoorvloer? Veel andere partijen gingen je voor en wij hebben hen gevraagd wat ze van de samenwerking vonden:

Bekijk hier referenties van onze zakelijke klanten

Waarom bedrijfsvloeren en kantoorvloeren van Projectvloeren Nederland? 

  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het leggen van bedrijfsvloeren en kantoorvloeren;
  • Je vindt bij ons alle gerenommeerde merken bedrijfsvloeren en kantoorvloeren;
  • Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken hebt naar het leggen van de nieuwe kantoorvloeren. Wij ontzorgen je volledig;
  • Wij leggen jouw nieuwe kantoorvloer ook buiten kantoortijden, zodat je er zo min mogelijk last van hebt;
  • Door grootschalig in te kopen, kunnen wij kantoorvloeren tegen scherpe prijzen aanbieden.

Contact opnemen

Hieronder vind je een keuze menu om heel gericht te zoeken naar geschikte kantoorvloeren:

kantoorvloeren

Meer informatie

kantoorvloeren

Meer informatie

kantoorvloeren

Meer informatie

 

De vloerenmonitor: breng jouw bedrijfsvloeren en kantoorvloeren in kaart.

Met een vloerenmonitor zorgen wij dat je tijdig weet welke kantoorvloeren aan onderhoud of vervanging toe zijn. Voor beleggers in onroerend goed hebben wij een outlet (inkoop grote partijen voor weinig geld). Dit alles noemen wij verwennen zodat jij je kunt verheugen op een nieuwe kantoorvloer zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen. Indien je interesse hebt in een scherpe offerte of meer wilt weten over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in de buurt die je uiteraard geheel kosteloos kan adviseren. Als je vooraf al een indicatie wilt hebben van de mogelijke kosten voor nieuwe kantoorvloeren, kun je hier snel jouw prijs berekenen.

Ervaring in kantoorvloeren en bedrijfsvloeren

Door onze jarenlange ervaring in het leggen van kantoorvloeren, winkelvloeren, fitnessvloeren etc. onderkennen wij het belang van een snelle en efficiënte afwikkeling en weten wij als geen ander hoe prettig klanten het vinden als ze nergens omkijken naar hebben. Onze werkwijze en unieke ‘tikkie anders service’ is hier dan ook speciaal op ingericht. Ook als het om nieuwbouw of verbouwen gaat. Bekijk hieronder de vloeren die wij aanbieden en die geschikt zijn als kantoorvloeren.

 

tapijt/tapijttegel
Meer informatie
linoleum kantoorvloeren
Meer informatie
pvc vloer kantoorvloeren
Meer informatie
rubber kantoorvloeren
Meer informatie
gietvloeren
Meer informatie
ondervloeren
Meer informatie

Blog Bekijk alles

‘WAT HEBBIE NOU GELEERD…VAN DIE CORONA CRISIS?’

Pfff… Een interessante vraag die best lastig te beantwoorden is. Het is meer: wat heb je nou ervaren van die Crisis? Het eerste antwoord dat in mij opkomt is: veerkracht! Onze maatschappij, de wereld, de mens, het gezin, onze gezondheid, ons zakendoen. Veel veerkracht. “Veerkracht is het vermogen om te...


Hoe gaan wij te werk?

”Topservice”

Voor ons nieuwe kantoor in een Monumentaal Pakhuis aan het water van Dordrecht, vroeg ik Projectvloeren Nederland om een deskundig advies. De plek en uitstraling is fenomenaal maar ik wilde graag in gepaste stijl blijven behorende bij de klassieke uitstraling van dit pand. We dachten eerst nog aan PVC in houtmotief en zelfs nog aan tapijt maar Jeroen Doornbosch heeft ons overgehaald voor een tapijttegel van het merk Interface en dan de Composure. Een mix van een moderne uitstraling met een vleugje klassiek. Het resultaat is prachtig. We zijn uiterst tevreden over de aanpak van Projectvloeren Nederland. In het pand loopt geen muur en vloer recht, maar de vloer ligt schitterend doorlopend en aansluitend in de verschillende ruimtes. Goed vakmanschap, fijne service en ze doen wat ze beloven, incl. het verwijderen en opruimen van de oude vloer. Kortom; Topservice!

Rob Holster - Spotlight Advies

“Dank voor de persoonlijke aanpak, het professionele advies en uiteraard de lekkere taart”

Ons nieuwe kantoorpand is voorzien van een mooie vloer door Projectvloeren Nederland. Tijdens een bezoek van Tim en André hebben we de talloze opties besproken en een passend advies gekregen. Uiteindelijk gekozen voor een visgraatvloer van PVC in combinatie met tapijt in de overlegruimtes. De in totaal 450 m2 zijn in korte tijd vakkundig gelegd door de mannen van Projectvloeren Nederland.

We zijn nog steeds hartstikke blij met de vloer en ontvangen regelmatig complimenten van klanten die op bezoek komen. Dank voor de persoonlijke aanpak, het professionele advies en uiteraard de lekkere taart.

 

Maarten van Putten - inBrain

‘We konden mooi nog veel meer laten regelen door Projectvloeren Nederland’

Blisss Software groeit hard en Projectvloeren Nederland groeit mooi met ons mee. 10 jaar geleden de eerste vloer voor ons gelegd en nu bij de verhuizing hebben ze ons extra geholpen. Het oude pand in de oude staat teruggebracht middels het nodige schilderwerk. De vloer zag er nog steeds perfect uit dus die mochten we laten liggen voor de nieuwe huurder. In het nieuwe pand hebben zij de oude vloer gesloopt, een nieuwe er in gelegd en ook schilderwerk verzorgd. Ze komen binnenkort ook nog een bulletinboard aan de muur hangen. Helemaal super!

Janneke van der Mark - Manager binnendienst

“AL MET AL BEN IK ERG TEVREDEN MET HET ADVIES EN DE UITVOERING, HET EINDRESULTAAT IS PRACHTIG!”

“Begin 2019 hebben wij een opdracht gegeven aan Projectvloeren Nederland en zijn wij uitstekend geholpen. Zo was onze opdracht vrij abrupt, want december 2018 zijn wij een huurovereenkomst overeengekomen voor ons 3e kantoorpand (ditmaal in Breda). Ons streven was om hier medio januari 2019 in te trekken en mede dankzij het snelle handelen van Projectvloeren Nederland is dit gelukt. En het was zeker geen makkelijke taak! Zo zaten er in december natuurlijk feestdagen tussen, desondanks zijn ze flexibel in de planning geweest en kwamen ze begin januari al langs om de vloer te leggen. Daarnaast betreft het een klassiek herenpand, waardoor de vloer o.a. bol ligt…. Degene die de vloer gelegd heeft (Mike Lakerveld) was gelukkig erg kundig en heeft de visgraten vloer prachtig gelegd, ondanks de bolling. Verder is het een vriendelijke vent die je evt. via whatsapp op de hoogte houdt over de vorderingen. Al met al ben ik erg tevreden met het advies en de uitvoering, het eindresultaat is prachtig! Wij durven hier met een gerust hart Logistieke Professionals te ontvangen om te bemiddelen naar één van onze klanten.”

Sander Rook - AXS Logistiek

‘IEDEREEN KON GEWOON LEKKER DOORWERKEN’

“Projecten Nederland heeft op ons hoofdkantoor in Rotterdam 700m² tapijt verwijderd en hierna 700m² in “de” Coca-Cola kleuren geplaatst. Het project is uitgevoerd door Projecten Nederland met een in- en uitruim verhuisservice. Iedereen bij ons kon gewoon lekker doorwerken. En al met al is het gezien de situatie redelijk snel en soepel uitgevoerd”

Lyzette Sporkslede, Marketing Team Assistant, Coca-Cola Nederland B.V.

‘WEER EEN FRISSE UITSTRALING DOOR EEN NIEUWE VLOER’

Als facilitair locatiemanager bij Coöperatie VGZ (zorgverzekeraar) in o.a. Heerlen en Eindhoven ben ik verantwoordelijk voor een aangenaam werkklimaat voor onze mensen. In beide vestigingen was het nodig om een nieuwe vloer te laten leggen.. De keuze viel op een mooie, maar ook praktische tapijttegel Infuse van het merk Interface. 3000 m² tegel is er gelegd door de vakmensen van Projectvloeren Nederland. Omdat dit onderdeel was van een groter project, moest gewerkt worden volgens een strakke projectplanning. Het oude tapijt was geplakt op de ondervloer en het was dan een pittige klus om alles op tijd af te krijgen. Door de positieve en flexibele instelling van Projectvloeren Nederland is de nieuwe vloer een feit en heeft de etage weer een frisse uitstraling gekregen.

Sarena Denie-Schellings, facilitair locatiemanager bij afdeling Facility Management, Coöperatie VGZ

‘ER IS TOT 21.00 UUR ’S AVONDS DOORGEWERKT OM DE OPPERVLAKTE VAN 70M2 GEREED TE KRIJGEN.’

‘In de zomer van 2017 heeft Projectvloeren Nederland ons nieuwe kantoor van Branding in Utrecht van een prachtige PVC vloer voorzien. Na een uitvoerig voortraject is onze keuze gevallen op de ‘Cotap Ambiance PVC vloer’.  Waar normaliter het leggen van een dergelijke vloer voor stoffeerder Rinus van Projectvloeren Nederland een routine klus zou moeten zijn bleek dat er tijdens de uitvoering twee verschillende kleuren & dessins PVC in de geleverde verpakkingen zaten. Dat maakte het toch weer nét even anders…

Samen met hun stoffeerder Rinus en inkoper Mike heeft Projectvloeren Nederland er alles aan gedaan om een nieuwe ondervloer en een nieuwe PVC vloer op één en dezelfde dag nog opnieuw te leveren en te leggen.

Onder het genot van de nodige koffie en saucijzenbroodjes heeft Rinus tot 21.00 uur ’s avonds doorgewerkt om de oppervlakte van 70m2 gereed te krijgen. Dit is gelukt met uiteindelijk een geweldig resultaat, waarvoor dank.

Resultaat, rust, ruimte en eenvoud, zo simpel kan het zijn en daar doen wij bij Projectvloeren Nederland ons uiterste best voor. Branding wordt bedankt voor de opdracht en wij wensen hen veel geluk in het nieuwe kantoor!

René de Jager, Branding Utrecht

‘WE ZIJN ERG TEVREDEN MET ONZE VERNIEUWDE LOOK’

Het studentencomplex The Hive in Zwolle bestaat uit 96 kamers. De SSH verhuurt de kamers aan studenten. Hier woon je op kamers dichtbij het station en Hogeschool Windesheim. Een groot deel van de kamers is gemeubileerd en verhuurt de SSH aan studenten van Windesheim Honours College.

Er zijn 80 kamers gereserveerd voor Nederlandse en internationale studenten van het Windesheim Honours College. Deze kamers zijn gestoffeerd en gemeubileerd en je krijgt er een huurcontract voor bepaalde tijd. Voor de stoffering hebben we weer Projecten Nederland gevraagd. Zij hadden eerder de stoffering voor een complex in Rotterdam aangepakt. We werken graag met Projecten Nederland omdat ze in een hele korte doorlooptijd veel werk verzetten en zich aanpassen aan andere onderaannemers. Iedereen kan zo zijn werk blijven doen. In Zwolle was Benno Pinta de voorman. Prettige vent die altijd voor ons klaar stond. In no time hadden we 66 kamers ontruimd, nieuwe PVC vloeren geïnstalleerd, geschilderd en brandwerende gordijnen gemonteerd.

PVC vloer SSH Zwolle

De mensen van SSH Zwolle

‘ER IS ECHT VAKWERK GELEVERD’

In opdracht van interieur ontwerper Rever (die ons interieur hebben ontworpen en gerealiseerd) heeft Projectvloeren Nederland op ons kantoor van Devoteam een betonlook PU-gietvloer gelegd in combinatie met een PVC losleg (loose lay) vloer. Het totale vloer oppervlak bedroeg 480m2. Het bijzondere aan onze nieuwe vloeren is dat ze profiel loos in elkaar over lopen, waardoor het lijkt alsof het één geheel is. Projectvloeren Nederland heeft hierin echt vakwerk geleverd. Daarnaast hebben we ook nog mooie op maat gemaakte kleden/tapijten (Carpets) besteld met bijpassende gordijnen

Devoteam Group

‘WIJ HEBBEN HET FIJNSTOF VAARWEL GEZEGD’

Wij wilden graag door vernieuwing een mooier en schoner kantoor. Daarom hebben wij Projectvloeren Nederland gevraagd om ruim 400 m² LooseLay PVC tegels van Forbo, Pure Air 100 en Cambridge van Modulyss te leggen. We hebben het fijnstof vaarwel gezegd bij Sekisui Jushi met de Pure Air 100 die al het fijnstof vasthoudt. We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Het is een mooie overgang tussen hard, zacht en schoon.

Erwin Stoffels, Sales manager bij Sekisui Jushi B.V te Roermond.

‘WE ZIJN ERG TEVREDEN MET HET BEHAALDE EINDRESULTAAT’

 

In maart dit jaar hebben wij een opdracht aan Projectvloeren Nederland gegeven om tapijttegels bij ons TÜV Rheinland in Arnhem te komen leggen. Wij wilden graag een loper van bijna 75 m².

Wij zijn erg tevreden met het behaalde eindresultaat van de blauwe loper en we zijn aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om in een andere ruimte dezelfde loper te laten leggen door Projectvloeren Nederland.

René van Egmond, TÜV Rheinland Nederland B.V.

‘COMPLIMENTEN VOOR DE PLOEG VAN PROJECTVLOEREN NEDERLAND’

Het project van Projectvloeren Nederland is bijna af. Rond de 200 m² pvc stroken van Viva Floors is er al gelegd. Daarnaast komen er nieuwe Kendix gordijnen, Veroflex rolgordijnen en paneelgordijnen.

Wat zijn wij al heel blij zijn met het resultaat tot nu toe. Het is zoveel huiselijker geworden, we krijgen uitsluitend positieve reacties.

En complimenten voor de ploeg van Projectvloeren Nederland. Allemaal aardige mensen die met veel inzet en oog voor detail aan het werk zijn. Ze vertelden ons dat ze het net zo wilden doen als dat ze het bij zichzelf thuis zouden doen. Dat is heel leuk om te horen als klant.

Kortom, we zijn een zeer tevreden klant en verheugen ons al op de afronding van het project.

Hanny de Wit, Ouderenwerker bij Stichting Welzijn Ouderen Soest

‘HET IS PRACHTIG ZO’

 

tapijttegelWij van Kupan, zijn een trendzettende onderneming, fabrikant en verkoper van alles wat men wenst op het gebied van sanitaire ruimte inrichting.

In de showroom hoort natuurlijk iets nieuws. Niet alleen de eigen producten maar ook de omgeving moet vernieuwd en inspirerend zijn. We houden niet echt van standaard. Wij wilden graag tapijttegels.

Waarom? Deze zijn makkelijk uitwisselbaar, goed te onderhouden, weer verhuisbaar en geluiddempend. Wij kozen uiteindelijk voor een tapijttegel in langwerpig plankmotief in een gewaagde combi. En het resultaat mag er zijn. In 3 kleuren heeft Projectvloeren Nederland alles ad random gelegd. De oranje frisse kleur maakt het af en net even anders.

Wij vinden het prachtig zo! Mede dankzij Projectvloeren Nederland.

Norbert ten Brinke van Kupan BV uit Varsseveld. www.sanitairecabines.nl

 ‘WIJ ZIJN TEVREDEN OVER DE SAMENWERKING MET PROJECTEN NEDERLAND’

Intriplo heeft een een aantal veeleisende fashionretailers als klant. Omdat uitstraling en kwaliteit in de modewereld erg belangrijk is, werken wij graag met betrouwbare leveranciers, die kwaliteit leveren. Wanneer wij voor deze retailers in Nederland en Belgie werken, weten wij Projecten Nederland te vinden. Voor diverse klanten hebben zij vloeren gelegd en gordijnen geleverd. Wij zijn tevreden over de samenwerking met Projecten Nederland! Ook wanneer er onverhoopt een probleem is, wordt dit altijd opgelost.

Keimpe Jan Hazewindus van Intriplo Interieurprojecten B.V Dordrecht

 ”ALLES VOLGENS PLANNING EN NAAR WENS”

image003

Projectvloeren Nederland heeft naar volle tevredenheid een nieuwe kantoorvloer bij ons gelegd (tapijttegels). Voordat ze dat gingen doen, eerst wat voorbereidende werkzaamheden en daarna de tegels erin. Alles is volgens planning en tevredenheid gelopen en de communicatie met ons contactpersoon Richard Bits was naar wens.

Ernst van Gelder, Verkoopadviseur energie van Sim Holland

”DE SNELHEID EN DE SERVICE WAREN SUPER!”

image011

Door de enorme hoosbuien in augustus van dit jaar heeft ons kantoor, Utrechtse Schade Advocaten, flinke waterschade opgelopen. Het was een ravage en een nieuwe vloer was noodzakelijk. Bij Projectvloeren Nederland werden we ontzettend vriendelijk te woord gestaan met raad en daad over de aanschaf van een nieuw tapijt. André heeft ons deskundig geadviseerd en geholpen met ideeën voor de nieuwe vloer. De snelheid en de service waren super! De samenwerking met de verkoper, de verkoop binnendienst en de tapijtleggers hebben we als heel prettig ervaren. En het resultaat dat mag er zijn.

Wendy Boer van Utrechtse Schade Advocaten

DE PERFECTE TIP GEHAD OM PROJECTVLOEREN NEDERLAND OVER DE VLOER TE VRAGEN’’

Het leuke was dat ik via ons schoonmaakbedrijf de tip van Projectvloeren Nederland heb gekregen, we moesten vooral een onderhoudsvriendelijke vloer die snel gelegd kon worden. Onze gietvloer voldeed niet meer. We hebben nu een soort puzzelvloer van hard PVC en we zijn er erg tevreden over. Projectvloeren Nederland heeft de vloer er gewoon over heen gelegd. De vloer behoeft gegarandeerd geen onderhoud meer. Ideaal. Het advies van Richard Bits van Projectvloeren Nederland was perfect, we waren zelf nooit op dit idee gekomen. Prima club mensen en leuk dat Willeke van Aken van T&P cleaning ze naar voren schoof. ( ook een super club trouwens T&P cleaning)

Geert Ottens van Laméris Ootech in Ede

”TOEN IK RICHARD BITS HOORDE OVER ONTZORGEN EN VERWENNERIJ WAS IK DIRECT OM”

Hostnet bestaat sinds 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste en betrouwbaarste providers in Nederland. Diensten als domeinregistratie, e-mail, webhosting worden aan zowel de zakelijke als de particuliere markt aangeboden. Eigenlijk zijn we een continue bedrijf. Een vloer vervangen is dus best ingrijpend. Nu heeft Projectvloeren Nederland het telkens in behapbare fases gedaan. We hebben bij wijze van spreken alleen onze koffiekop hoeven op te tillen en zij deden de rest. De mannen die het gelegd hebben waren punctueel, werkten netjes en erg beleefd naar onze medewerkers. Ik heb gelijk voor nog wat andere fases een offerte aangevraagd en akkoord gegeven.

Hostnet copia

Harold Douwes van Hostnet.nl
referentie Projectvloeren Nederland

”PROJECTVLOEREN NEDERLAND UITVOEREND, MAAR OOK ADVISEREND EN ONTWIKKELEND!

Bussman is een speler op de markt voor modulaire huisvesting in de gezondheidszorg. Onze gebouwen hebben een high-tech status waarbij de afwerking zeker niet verwaarloosd wordt. Sterker nog het speelt een belangrijke rol in het geheel. Zo is bijvoorbeeld de vloerafwerking in een operatiekamer een onderdeel waar specifieke eisen en wensen aan vastzitten. Zowel technisch als esthetisch.  Projectvloeren is hierin al meerdere jaren onze partner zowel uitvoerend maar ook adviserend en ontwikkelend.

Jan Willem Sloeserwij van Bussman Verhuur (project Isala)

“WIJ ZIJN DIK TEVREDEN EN ZULLEN IN DE TOEKOMST ZEKER WEER GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN PROJECTVLOEREN NEDERLAND”

“Na een zoektocht voor nieuwe tapijttegels maar vooral ook het verwijderen en de afvoer van de oude kwam ik terecht bij Projectvloeren Nederland.

Nadat ze bij ons op kantoor zijn geweest en ons goed geadviseerd hebben, gaven ze een goede overzichtelijke offerte die qua prijs ook prima was.Ook gaven ze globaal aan wat de planning voor de klus zou zijn.

Nadat de tegels geleverd waren en de afvoercontainer gebracht was werd de klus in gepland. Men heeft zich keurig aan de afspraak gehouden en hebben ruim binnen de aangeven tijd de klus geklaard.

Er ligt nu weer een nette kwalitatief prima vloer. Wij zijn dik tevreden en zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van de diensten van Projectvloeren Nederland.”

Vuurenvaart

“DIK TEVREDEN OVER SERVICE EN KWALITEIT”

Samen met Jacky van Projectvloeren Nederland op korte termijn geschakeld om voor onze verhuizing de vloeren te laten leggen. Ruim op tijd en vakkundig gelegd. We zijn dik tevreden over service en kwaliteit!

 

Facility Kwadraat B.V.