WELKE vloer kiezen bedrijven het meest?

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Hieronder kunt u lezen welke vloertypes het meest gekozen worden binnen het bedrijfsleven. Wilt u weten welk type vloer de beste oplossing is voor uw pand? Onze vloerkeuze monitor helpt u bepalen welke vloer het meest geschikt is voor uw situatie.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?
 

De zakelijke gebruiker. Een VVE ( vereniging van eigenaren) maar ook de vele overheidsinstellingen hebben de Projectvloeren in hun vaak digitale rolodex staan. Van kantoren met het nieuwe werken over de vloer tot trappenhuizen in appartementencomplexen. Projectvloeren Nederland levert een grote verscheidenheid aan vloeren. Betaalbaar, soms exclusiever, goed schoon te houden en vriendelijk voor de gebruiker zijn veel gehoorde kreten als we in gesprek zijn met de zakelijke klant. Met onze vloerenmonitor onderbouwen we keuze’s maar ook meerjaren begrotingen. Elke project is uniek. Projectvloeren Nederland is een unieke ontzorger in vloeren.

Kantoren/banken/overheidsgebouwen

 1. Tapijt
 2. PVC
 3. Linoleum
 4. Hout

Onze grootse groep klanten beweegt in deze kringen. Waar vroeger kamerbreed tapijt te vinden was, is dit nu volledig overgenomen door de tapijttegel. Echt geschikt voor kantoor deze vloerbedekking. Makkelijker te installeren, dus geen gedoe met kamers uitruimen en vooral ook eenvoudig te vervangen als de kauwgom er echt niet uit wil. Desso airmaster is een product dat fijnstof vasthoudt. Voor prachtige dessins en echt design moet u echt bij Interface zijn. De duurzame producent van tapijtegels. Voor een harde robuuste vloer in 100.000 en meer prints en uitvoeringen staat een PVC vloer op het menu. Met bijvoorbeeld voelbare houtnerven vaak niet van echt hout te onderscheiden.

Vereniging van eigenaren

 1. Tapijt
 2. PVC
 3. Linoleum/marmoleum

Al jaren zijn we een soort hofleverancier van VVE’s in Nederland. Hoe dat komt? Waarschijnlijk door de gunstige prijs waarde verhouding en het perfecte advies. Op een trap kan namelijk best veel. Tapijt, maar ook rubbertrapvormen of linoleum. In gangen is een geluidwerende eigenschap een pre. Toch kiest de moderne VVE ook vaak voor een kunststof vloer in de vorm van PVC. Houtprints worden vaak het meest gekozen. Als u meer informatie wilt hebben over onze dienstverlening aan V.V.E. ’s Lees hier meer over de dienstverlening aan V.V.E. ‘s.

Hotel en recreatie

 1. Tapijt
 2. PVC
 3. Hout

Bijna vanzelfsprekend is in deze gastvrij omgeving tapijt, vaak een veelkleurige prints, een veel gekozen product. Het moet jaren mee en appelleren aan het huiselijke gevoel. Maar ook een border maken in een andere kleur of de traditionele gestoffeerde plint is vakwerk dat we graag uitvoeren. In restaurants of sport accommodaties is PVC de bestseller. PVN heeft alle A-labels in huis. Makkelijk in onderhoud en met de vele uitvoeringen in planken of tegels en zelfs banen is PVC een alleskunner. Maar ook voor echt hout uit Europa kunt u bij ons terecht. Onze vakmannen leggen graag een eiken kasteelplanken vloer voor u. Een andere boom mag ook natuurlijk. Zolang er maar een terug wordt geplant.

Bedrijfsruimtes magazijnvloeren

 1. Coatingvloeren
 2. PVC
 3. Linoleum/marmoleum

De coating vloer van een stugge epoxy hars is wel de favoriet. Of het nu in de keuken is of het magazijn, PVN levert en installeert het allemaal. Of een gevlinderde betonvloer? Kan en doen we ook. Slijtvast, robuust en niet te duur zeggen onze klanten als wij ze vragen naar waar hun nieuwe vloer aan moet voldoen.

Retail

 1. PVC
 2. Tapijt
 3. Linoleum
 4. Hout en laminaat

In de winkels is met stip de PVC houtlook vloer de bestseller. Winkelvloeren hebben tegenwoordig wat ruigere motieven. De “steigerplank look” of juist de betonlook staan in de top verkopen van Projectvloeren Nederland. In de chique schoenenzaak verkopen we veel tapijt. Zacht, warm, fraai en de juist de uitstraling doen het ‘m dan. Belangrijk is dat we bij een winkelrenovatie 24/7 doorwerken. Iets waar wij niet voor terugdeinzen. Sterker nog, dat is vaak de reden om voor ons te kiezen.

Projectontwikkelaars

 1. Tapijttegels
 2. PVC
 3. Linoleum

Deze zakelijke beslissers kijken vaak naar: wat kost het, hoe snel ligt het en gaat het lang mee? Vragen waar wij wel raad mee weten. Maar als het een keer echt goedkoop moet struinen wij vaak de magazijnen van fabrikanten af naar goedkope partijen. Er gaat wel eens een klant op de fles van Desso in Zwitserland en die partij van 3000m3 is dan over. PVN heeft een neus voor dit soort koopjes. Ideaal voor leegstand op te vrolijken. Voor de zakelijke gebruiker is de tapijttegel toch de hit. Met onze ontzorgservice; wij tillen en liften al het meubilair en zetten het weer terug, halen we veel klanten over om met ons zaken te doen. PVC is vanwege de onderhoudsvriendelijke eigenschappen de beste keuze in het bedrijfsrestaurant. En niet eens zo duur.


Blog Bekijk alles

Een anderhalvemetervloer realiseren?

Bij onze leverancier Interface beschikken ze nu over kant- en klare inlays met  ‘pijlen’ om een zogenaamde anderhalvemetervloer te realiseren. Voor deze oplossingen maakt Interface gebruik van de Heuga727 , Heuga 725 en LVT. De inlays zijn vaak op voorraad en anders geldt er een levertijd van één week. De...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op