Kantoorvloer van Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Ben je op zoek naar een kantoorvloer voor jouw pand(en)? Je bent bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Al jaren zijn wij toonaangevend op de vloerenmarkt. Kantoorvloeren, zorgvloeren of schoolvloeren? Wij draaien er onze hand niet voor om. De vloeren worden gelegd door ervaren vakmannen die gespecialiseerd zijn op het gebied van vloeren leggen. Wij werken daarbij uitsluitend met hoogwaardige producten, geleverd door gerenommeerde fabrikanten als Desso, Forbo of Interface. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een kantoorvloer? Lees dan snel verder.

Assortiment kantoorvloeren

Kantoorvloeren zijn er in vele soorten en maten. Zo hebben wij in ons assortiment onder andere tapijt (en tapijttegels), linoleum vloeren, PVC vloeren en rubber vloeren. Al deze vloeren kunnen dienen als kantoorvloer. Echter heeft iedere vloer zijn eigen kenmerken en daarom raden wij aan om één van onze adviseurs bij jou op locatie te laten komen. Op die manier kunnen wij de beste inschatting maken van het type vloer dat geschikt is voor jouw locatie. Wil je vrijblijvend een afspraak plannen met één van onze adviseurs? Maak online jouw afspraak.

Omdat wij onze vloeren rechtstreeks inkopen bij fabrikanten kunnen wij jou scherpe prijzen bieden. Om een indicatie te krijgen van wat onze vloeren kosten kun je onze vloerencalculator invullen. Om direct een specifieke prijs te ontvangen, kun je hier een offerte aanvragen. Binnen één dag ontvang je jouw offerte per mail.

kantoorvloer

Onze klanten

Door de jaren heen hebben wij al vele vloeren in scholen, kantoorpanden of zorginstellingen gelegd. Wij kunnen je hier veel over vertellen, maar het is natuurlijk leuker om te lezen wat onze klanten er zelf over gezegd hebben. Bekijk daarom eens onze referenties.

‘Tikkie anders service’

Met onze ‘tikkie anders service’ onderscheiden wij ons op de zakelijke markt. Wij bieden je nét een stukje extra service, waardoor je totaal geen omkijken meer heeft naar het leggen van een nieuwe vloer in jouw kantoorpand. Hoe wij dat doen?

  • Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen in de week;
  • In de weekenden werken wij dus gewoon door;
  • Wij zorgen dat jouw locatie netjes uit- en weer ingeruimd wordt;
  • Wij geven het nodige onderhoudsadvies (en voeren dit desgewenst uit).

Contact met Projectvloeren Nederland

Wil je na het lezen van bovenstaande meer informatie ontvangen over onze vloeren of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?