Kantoortapijt voor al uw kantoorruimtes?

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Wanneer u kantoortapijt wilt leggen in uw bedrijfspand of kantoorruimtes dan is Projectvloeren Nederland uw ideale partner. Al ruim 25 jaar zijn wij de vloerenlegger voor de zakelijke markt in Nederland. Ons kantoortapijt kopen wij in bij bekende fabrikanten als Desso (airmaster). Wij kopen in tegen scherpe prijzen, waardoor wij kwaliteitsvloeren kunnen leggen tegen aantrekkelijke prijzen. Het kantoortapijt voor uw kantoorpand wordt gelegd door ervaren stoffeerders. Dus wilt u meer weten over ons projecttapijt? Klik hier om meer over Projectvloeren Nederland te weten te komen of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ons assortiment projecttapijt

Wanneer u kiest voor projecttapijt in uw kantoorpand dan kan dit op verschillende manieren geleverd worden. U kunt het projecttapijt verkrijgen in tegels van 50x50cm of op rollen van 4 meter breed. Daarbij is het tapijt te verkrijgen in veel verschillende dessins. Het is tegenwoordig ook mogelijk om zelf een ontwerp te maken. Uw tapijt wordt dan geprint met uw eigen ontwerp er op. Ander bijkomend voordeel is dat veel van onze tapijten luchtzuiverend (deze zijn afkomstig van onze fabrikant Desso) zijn en gemiddeld zo’n 10 jaar mee gaan. Wilt u meer lezen over ons projecttapijt? Klik hier.

Kosten kantoortapijt

Wilt u een beeld krijgen van de kosten voor het leggen van kantoortapijt in uw ruimtes? Op onze vloerencalculator berekend u snel en eenvoudig u prijs. Een ideale manier om verschillende vloerenleggers met elkaar te vergelijken. Wilt u direct een uitgebreide prijsopgave ontvangen u kunt dan ook een offerte bij ons aanvragen. Dit doet u hier.

Tapijt online bestellen

Wilt u liever uw tapijt online bestellen? Www.deprojectvloer.nl maakt dit mogelijk. Dit is de online webshop van Projectvloeren Nederland. Uiteraard leggen wij de vloeren met alle plezier voor u. Mocht u dit willen dan kunt u dit eenvoudig aangeven binnen het bestelproces.

Referenties kantoortapijt

In de loop der jaren hebben wij al verschillende kantoren mogen voorzien van ons kantoortapijt. Zo hebben wij onder andere bij Coca-Cola en Holiday Inn (zie foto) prachtige tapijtvloeren gelegd. Wilt u zien waar wij nog meer vloeren hebben gelegd? Bekijk onze referenties.

Contact

Wilt u meer weten over ons kantoortapijt? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen via 026-3121701 of info@projectennederland.nl. Heeft u liever direct een adviseur op locatie? Vul dan onze afspraakplanner in.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?