Johan van den Acker

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

In 1807 startte de familie Van den Acker (Henricus van den Acker) met de productie en verkoop van geweven stoffen. Op dit moment leidt de 6e generatie het bedrijf. De kennis die van vader op zoon is overgedragen wordt zorgvuldig gekoesterd en vormt het fundament van het bedrijf bij de dagelijkse productie van hoogwaardige stoffen.

Van den Acker is sinds 2007 bij koninklijke beschikking Hofleverancier. Het ontwerp en de productie van onze stoffen vinden volledig in eigen huis plaats. Garenverven, scheren, weven, finishen en productontwikkeling. Daarin zijn we uniek!

Bij Van den Acker streven we er continu naar om de invloed van ons productie- en arbeidsproces op het milieu zo laag mogelijk te houden. Ons doel is een optimale balans tussen het meest functionele, modische en winstgevende ontwerp met een minimale invloed op het milieu.

Bij investeringen in nieuwe technologie worden de kwaliteit en de efficiency van onze productie en de gezondheid en veiligheid van onze mensen meegenomen, evenals de invloed op het milieu. Voor een familiebedrijf van ruim 200 jaar oud vanzelfsprekende keuzes. Van den Acker levert al jaren samen met Projectvloeren Nederland gordijnen en vitrage aan hun B2B klanten.

 


Geplaatst op 3 april 2013